mandag 1. juni 2009

Når vassgresset blomstrer er det på tide å luke... (gammelt jungelord)

... så det har jeg gjort. Veldig slitsomt ugress. Tatt luven av den ene pionen i år tror jeg. Den var for tett ved rota og enkelte av skuddene har rett og slett råtnet opp. Nei, hage er ikke for latsabber og pyser - det er sikkert og visst!

Ny konkurranse hos Anne - Moseplassen. Frøken stemor. I fjor på disse tider vant min "Baby Violet - Miss Violet".  Hun solet seg i glansen hele sommeren igjennom og under over alle under, hun gir ikke opp. Med en sånn tittel, ingen grunn til å gi opp! Kanskje hun håpet på å bli med i år også - men det får hun ikke. I år må noen andre få muligheten.

"Baby Violet - Miss Violet 2008"

"Årets avkom - 2009"

P6080062

DSC_0127

Vi får se om det er noen kandidater der ute, som er fotogene nok til å være med i missekonkurranse. Missekonkurranser har jeg egentlig liten sans for, men det får gå :)

Forøvrig kunne jeg stilt opp i Missekonkurranse selv. "Miss Piggy 2009". Tror jeg hadde hatt en fin sjanse. Mannen mente jeg så sint ut - fordi jeg var så rød i fjeset....

Mine batterier er ladet av solen i helgen. Det er så utrolig deilig når sommeren endelig kommer.

New contest at Moseplassen. This is  "Miss Violet 2008" and her baby is blooming this year. I think she'd like to be in the contest this year as well - but, I think I have to find someone else. I could get into a contest my self "Miss Piggy 2009". Husband ment I looked angry - because of my red face... It has been beautiful this weekend. So warm and nice - and the summer finally came to the north! 

7 kommentarer:

Kerstin sa...

Hehe...du kan få sagt det du Hanne... Ja batteriene er ladet denne helgen for et vær da... tar gjerne reprise på dette ut til oktober jeg...
Så sjønn stemorsblomst.. syns en som vant i fjor var så skjønn jeg.. Lykke til =)
God uek =)
Klem kerstin

Som mine dager er sa...

Så utrolog bra å la generasjonene overta. La oss håpe at datteren av Frøken Stemor lever opp til sin mors forvetninger. Det er ganske like, men jeg aner en hviss skarpere lilla-tone hos datteren. Har jeg rett?

Lykke til.

Klem fra Marit

Evami sa...

Så kjedelig når ugresse rekker å ta kverken på plantene.Naboen min hater Skvallerkål, så hu klipper min også,tihi..

Og lavkommet så nå søt ut også da:)

Miss Piggy,du får nå sagt dte,men jeg tror du hadde fått konkurranse av en kunde som var innom her i dag.. Hu lyste opp som ei glødelampe når hu kom inn her!

Herlig når man har sånt vær når man har fri:) Livet kan knspt bli bedre da!
Ha ei flot tuke Hanne:) Klem Eva

Kathrine sa...

Luking må til ja. Jeg syns det er avslappende egentlig. Nå har jeg dessuten plantet så tett, at vassarven skjelver. He..Smart!
Flott mor og datter. Nydelig bilde av avkommet ja:)

:)

GundaM sa...

HIhi, her blomstrer den nok innimellom og men har en litt avslappa hage da. JObber jo 110% prosent, kan da ikke stå og luke da!

Men her er det velk skvalderkålen som er problemet men den er grønn og den er ikke giftig, ergo; Velkommen !''
Frøken stemor ja, må se om ejg finner noe innimellom alt det andre;)

Ha en fin junni uke Hanne!

Og jeg er jo frk Sortehår om du kikker i blogen skjønner du...

Tone sa...

hej
er sikker på at det er for mye ugress rundt rotklumpen som tok livet av magnoliaen min..... eller det og en blanding kanskje....av at Birk spiste toppen....

Hos meg var det ingen som luka eller klipte plen i helga - fri og bevare......så jeg lurer IKKE på hva jeg skal gjøre i dag.

anne -moseplassen sa...

my baby is having a baby!
Hun var nå søt hun baby-barnet da. Gleder meg til å se hva du kommer oppmed :D