fredag 15. januar 2010

...mens vi venter på våren...

Claus Dalby er hageentusiast, hagebokforfatter, fotograf og har også vært med i flere hageprogram fra Danmark. Han har åpen hage 3 søndager i 2010. Boken "Drivhusdrømme" er bestilt på biblioteket og de neste to bøkene "Drømmehage I og II" ønsker jeg meg veldig. Vi får se hvordan det går. Boken kan blant annet bestilles her.

Jeg har kost meg veldig med programmene til Claus Dalby på Danmarks radio. Dette er link til programmene - kos deg :) Forårsplanter: "Claus Dalby giver gode råd om dyrkning af tidlige forårsplanter."

9 kommentarer:

Tone sa...

Utrolig han der, har fått med meg det.
Jeg er i realt vår-modus, selv om det er en stund til, så pirrer det i priklefingre og jordsmonn er frossent, men allikevel...
Dette året skal bare bli råknallt...
Det verste blir når alle dere gærninger (jaja jeg er jo der jeg og...) drar på shopping shopping av planter, og jeg sitter der uten inntekt for første gang i mitt liv!!
Men jeg har ett mål i år: bli rågod på å gjødsle, og jeg skal søren ikke ha et UGRESS i hagen!

liven sa...

Heisann Hanne
Ser ut som en flott bok...og jeg må ha litt ny hagelektyre!!!
Har sittet og studert frøkataloger men tror at det blir kun sådd palnter direkte ute i år!!
Synest det ble så styrete når jeg ikke har et ordentlig sted å ha det. Et drivhus hadde jo vært tingen :o)
Ha en fin helg...og her er det faktisk et par pluss nå....og solen skinner :o)

Tulip sa...

Koselig med hageforberedelser, sånn rent mentalt, før moroa begynner på ordentlig!

Drømmer om eget drivhus selv...

claus dalby sa...

Kære Hanne,

Håber, at du bliver i forårsstemning af at læse mine bøger. Det trænger man da til!
Jeg sidder lige nu og skriver på en ny bog - Mit haveliv - der skal udkomme midt i april. Plamesøndag d. 28. marts er jeg tilbage med nye tv-udsendelser på dansk tv. 'Drømmehaver' hedder de. Og midt i marts går min blog www.clausdalby.dk i luften. Jeg har SÅ meget at fortælle om.

Bedste hilsner fra Claus

Claus Dalby sa...

Hej igen,

Glemte at skrive, at det er en fin blog, du har. Den vil jeg følge.

Bedste hilsner fra Claus

Linda sa...

Jeg har alle claus sine bøker og de er alle helt utrolige, virkelig inspirerende og med masse nyttige tips:) Har kost meg med bøkene hans i hele vinter og blir alfri lei:) Så kos deg masse med bøkene:) Anbefaler også boken "levende have" og bøkene til Cammila Plum som også er utrolig nyttige og god lesning. Mvh Linda

Linda sa...

Og programmet drivhusdrømme har jeg sett på dansk nett tv, utrolig delig med hageprogrammer. Og særlig nå på denne årstiden, hvor man kan drømmei vei:) Er litt lei meg for at jeg ikke kan få inn dansk tv på min parabol... men gleder meg til vårens serie og så takker for nett tv da:) Ha en super dag:)Hilsen Linda

Min Verden Hanne sa...

Hilsen til Claus! Så utrolig hyggelig at du følger med :) Jeg elsker bøkene og programmene og jeg vil fryktelig gjerne komme på besøk en dag.

Min Verden Hanne sa...

Forøvrig vil jeg si at det er veldig hyggelig med alle kommentarer - ikke bare fra Claus Dalby :) H.