onsdag 8. september 2010

Høstvakkert i hagen

Det har vært mye dårlig vær i år - sånn er det. Den kaldeste sommeren på 14 år her på Østlandet blir det sagt. Det betyr at manns minne er kort - vi har opplevd det før, men det føles som om det er den kaldeste sommeren vi noen gang har opplevd! Hagen bærer preg av kulde, vind og regn - men allikevel er det noen spotter her og der som er utrolig vakre, tross alt. Ny floks og ny rudbeckia. Jeg blir glad når jeg ser dem - gjør ikke dere?

Håpet er at de skal stå og bli store og fine og ruve litt i bedet blant rosebuskene. Dessuten er det deilig med noen skikkelige blomster også på tampen av sommeren!

4 kommentarer:

liven sa...

Nydelige blomster...og jammen blir vi glad når de kommer!!
Her er sommeren kommet nå.....men det er vel bare til å nyte så lenge det varer!!!

ha en fin dag Hanne

Tone sa...

ja det er da lyspunkter!!

Mitt store pluss i hagen i år - har vært hagepoppelrose. Den står like strunk og strak og frisk enda - og de gjør seg utrolig bra sammen med rosene i bedet. Og de gir utallige frøkapsler - så egentlig bare gleder jeg meg til neste år - og de skal jammen få vokse både her og der og her og der!

idémakeriet sa...

Oj vad tråkigt att läsa att ni har haft en sån kall sommar.
Kan tänka mig att du lyser upp vid varje tecken av blomsterliv.
Jag skickar dig lite solstrålar tillsammans med mailen ,vem vet hjälper det.
Varm klem Gerda

AnneH sa...

Det med manns minne er rare greier. Men en kald og vindfull sommer har det vært. Jeg løftet på noen blader og så påskelilje-blader tittte opp. De tror kanskje at det har vært vinter?