torsdag 23. desember 2010

God jul

Det ble jul hos oss også i år, på tross av bange anelser! Det blir alltid en råd - uansett. Man får kjøpt det meste - av det beste. Uansett er det aller viktigste å være sammen - og å ha det hyggelig. Det er helt sikkert, men det er nå litt stas med pynt, tre og noen pakker under treet.

Jeg tenker og er takknemlig for det jeg har. Familien, hjemmet vårt og det vi trenger og litt til. Vi håper og tror at året som kommer blir godt også. En gledelig og fredfylt jul ønsker jeg dere alle.

4 kommentarer:

Helga Sofie sa...

Ja, det blir alltid en råd. Her er alt på halvåtte, men det ordner seg i løpet av dagen, som vanlig... Min julegave til deg at jeg har ordnet meg bloggroll, du er selvsagt på listen :-) God jul til deg også! Klem

Grethe sa...

Riktig god jul til deg i "Min Verden". Hva er definisjonen på jul... er det de perfekte vindusdekorasjonene, antall julekranser på dører ute og inne, eller årets mote i borddekning? Ja, det er sikkert en del av jula, men jeg har erfart at med jul så hører alt det andre hverdagslige også med, stort sett noen som er syke rett opp i jula (i år tror jeg det gjaldt oss alle), og gavestyr hit og dit som man aldri blir fornøyd med. Men det viktigste er jo å ha det rolig og hyggelig sammen, og at ungene har litt forventninger og opplever en god stemning. Og jeg klarer ikke alltid å etterleve dette selv.... Ha en fin julehelg og et godt nytt år!

liven sa...

Ønsker deg en riktig god jul Hanne :o)
Klem!!

anne -moseplassen sa...

Goooood jul kjære Hanne!
Og jada, jul blir det lell, en trenger ikke kjøre på med alt stæsjet og styret.