tirsdag 23. juni 2009

Nå blir det andre boller - tenker jeg!

DSC_0003 For nå er endelig "Rosor for Nordiska trädgårdar" bind 3, av Lars-Åke Gustavsson og "Upplev engelska trädgårdar" av Ulla Hårde kommet. 

Her er masse deilig inspirasjon og mye læring. Den første er en lærebok, den andre en "nyt og se" bok. 
Begge fra Tanum nettbokhandel til en grei pris. Jeg låner mange hagebøker gjennom året. Roseboken kunne jeg ikke låne med hjem og da måtte jeg kjøpe selv. Har ikke tid til å sitte på biblioteket å lese. Det får være grenser. Nå gleder jeg meg til å lære masse og gruer meg til alt det jeg har gjort feil og som må gjøres om ....
   DSC_0004_edited   DSC_0180_edited   DSC_0278_edited   DSC_0210_edited

9 kommentarer:

Klaffen sa...

Denne har vi på jobb. Herlig å titte i under lunsjen også:) Kos deg og ha en superduper dag

Les Cotrions sa...

This book'd be perfect for me!!! I must learn from abc...the problem is that I could't understand anything!!! I've to fid something in Italian! I'm still very gelous of your roses!!!!
Warm hugs
Vale

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Hei og takk for en hyggelig og morsom kommentar. Her hos deg ser det virkelig frodig og hyggelig ut....jeg ønsker meg grønne fingre. Jeg er helt nullstilt når det gjelder "hage"...jeg klarer å plante i potter og der stopper det...Hjelp!Kos deg med rosene og den herlige parken din. Du får det til.
Ha en deilig St.Hansaften.
Klem Hanna

GundaM sa...

Så flink du er med de plantene dine Hanne. Her står de bare og må klare det meste selv...Men nå har ejg da bedre med tid så da blir det vel mere orden...

og engler blir lagt ut for salg etter ferien, tar en liten pause der nå men engler skal bli ;)

in my garden sa...

Så fint det er hos deg,hurdalsrose treet er kjempe flott.Kjekt å låne bøker,får håpe du har gjort det meste riktig da,he he.

Tita Carré sa...

Hi, I love your blog, i from Brazil,I have a blog on tb craft in general and now I'm offering my readers to download the magazine found the net, http://agulhaetricot.blogspot.com, visit me, and also appears in my online shop Maison Carré by Tita, http://maisontitacarre.blogspot.com, kiss.

Anne sa...

Ja, nå skjønner jeg hvorfor du skal få bort all de "stygge" bladene på rosene dine. Les og lær, lykke til. Forøvrig koselige bilder fra hagen din også.

Anonym sa...

Hej Hanne, mange takk for kommentaren!!! Dine roserböker er sa nydelig. Jeg har ogsa mange roser i hagen og jeg elsker det!!!
Om 10. Juli kjöre jeg med familien til Sverige og Norge....jippiiiiiii!!! Jeg er saaa glad!!!
Mange, mange hilsner fra Barbara

Anonym sa...

Ja hageblader er kjekke å få.Både inspirerende og hyggelig og med masse gode råd og ideer.Kos deg.