lørdag 14. november 2009

Rosehagen på Syverud gård

Mandag 16. november, foredrag og bilder fra Rosehagen på Syverud gård–v/Camilla Hesby Johnsen. Camilla har antageligvis Norges største samling av Austinroser og en stor samling sjeldne Geschwind-roser samt en vakker engelskinspirert hage. Påmelding via Oslo og omegn roseforening her.

Det blir mye roser på bloggen - jeg har sett det. Problemet er at det er plutselig der hele interessen er akkurat nå. Jeg leser roseblader, rosebøker, rosesider og planlegger neste års innkjøp. Det er morsomt, men lite å blogge om.

I morgen planter jeg mer tulipaner. All snø regnet bort i kveld og kukompost er innkjøpt. Deilige høst!

7 kommentarer:

Evami sa...

BLomster er Hanne det,uansett sort:) SÅ bra at regnet kom sånn at du får ordnet med tulipanene dine:) Og nå er det bare 15 dager igjen av høsten før vinteren melder sin ankomst:) Sov godt:) Klem Eva

Hagemor sa...

Lykke til...her har det også vært frost, ingen snø...men i kveld er det 12 grader...så jeg tror jeg skal gå til innkjøp av flere løk jeg også:)) Ha en god søndag.

Mitt hvite hus sa...

Hei der var du jo igjen...
Det er ikke fpr sent å plante løker nå altså... her har det også vært frost...tenket det var for sent jeg... da skal jeg også gjøre det...

Klem o09

trønder sa...

Roser er jo vakre da.
Selv er jeg ikke "rosemenneske",men synes det er flott å se andre sine!

Ha en god kveld og ei fin ny uke!

liven sa...

gjør ikke noe om det blir mye av roser.....de er jo så nydelige!!!
Og Austinroser spesielt :o)

kos deg med planleggingen...snart er det vår Hanne :o)

Som mine dager er sa...

Hallooooen Hanne. Så godt å høre fra deg - det står til liv?! helt i orden at det blir mye roser og andre blomster inne hos deg. Jeg tåler det veldig bra, for å si det sånn. Fordi blomster gjør meg glad! Jeg må visst si opp min kontorstilling og konsentrere meg mest om blomster tror jeg. DE gjør meg iallefall glad!

Klem fra Marit

Nina i Paradiset sa...

Hei!
Hyggelig å få hilsen fra deg!
Ser på Facebook at du kjenner tremenningen min, Frank Herman! :)
Koselig!