mandag 22. oktober 2012

Elektrisk og vårstemning på Kopperud gård!

image Det er ikke mye som skal til for å få frem vårstemningen – og akkurat nå gjelder det innkjøp av noen (få) nye roser. Tre nye gallicaroser og tre nye Austin-roser. De tre siste er virkelig nye. Den ene ble introdusert i år – vi snakker splitter ny rett og slett! 

Austinrosene:

Gallicarosene:
Det er deilig å ha roser som skal plantes tidlig vår – før alt det andre har begynt! De er uendelig vakre alle sammen selvsagt og jeg har en grøft å fylle!

Jeg har selvsagt ingen blomster av disse nå – så disse må bli representert av Gallicarosen Duchesse de Montebello, som er en av mine favoritter og som jeg har fått stiklinger av i år! Nå blir det ennå mer å glede seg over til neste år – bare det blir litt tørrere enn det har vært i år. Synes nesten ikke at jeg har vært ute engang i år…

4 kommentarer:

MarJE sa...

Nydelige roser....dette vert spennande og kjekt å ha noko å glede seg til :)

Mariann sa...

Skjønner godt at du gleder deg til å plante så vakre roser!
Så flott med linken til Idar på Jørpelands blogg. Den skal jeg se nærmere på etter hvert. Han skal vel avvikle rosehagen i disse dager. Håper bloggen består.

Parkvegens Hageglede sa...

Jøje meg... så flotte de nyvalgte rosene dine er! Allerede i gang med neste års planlegging, så spennende... Men hvor bestiller du roser på denne tiden av året, du skjønner... nå ble jeg virkelig nysjerrig?

Mariann sa...

Her er en lenke som viser hva jeg mener med at han skal avvikle rosehagen.
Idars Rosehage