søndag 17. august 2008

Mariakirken i Ystad

Jeg har en forkjærlighet for kirker. Jeg frekventerer ikke ofte i erend som vanlig kirkegjengerer. Det er bygget og utsmykkingen som trekker. Vi har noen fantastiske bygg rundt om i verden og jeg lar meg imponere. Det er flott at kirkene er blitt tatt vare på mange steder. Her er noen glimt. Ta dere en tur hvis dere kommer dit engang. De har også tårvakt som blåser i lur på kvelden. Det har ikke jeg fått med meg, men jeg ble oppmerksom på det via Tinas mat - som intervjuet ham og laget mat på torget der.

P7170128  P7170130_edited

P7170134_edited

 P7170133 P7170137P7170142_edited   P7170139P7170138 P7170140 P7170141 

This is the St. Mary's Church in Ystad, Sweden. I love to walk in churches. I am impressed how pretty and majestetic they are. I always visit churches when I am on vacation - and the church is open. The even have a tower watch in this church. If you go to Ystad, drop by - it is beautiful and well kept.

9 kommentarer:

Anemone sa...

Så utrolig morsomt å se, for denne kirken har en da lest utrolig mye om i Mankell sine bøker :-))

Og en liksom "forestiller" seg i sitt eget hodet hvordan det er , underlig ikke sant?

Fin fin søndag til deg.

Anonym sa...

Dear Hanne,
Thanks for your message on my blog.Feel a little bit better but still have to cough a lot and i feel tired quickly. About your churchvisits...we do the same ! Isn't very peaceful to sit there for a while ? I must say the church of Ystad is very nice... i do like the picture where you can see the lights burning. Sometimes you can even use such a picture for a christmascard :) !!
Hope you have a very wonderful weekend !!!!!!!
Greetings from the 3 of us to the 3of you ;)
Janneke.

Viola sa...

Hejksan, javistt är kyrkan i Ystad vacker. Det är så vackert i kyrkor med alla fina detaljer och man blir alldelse lugn inom sig. Kan behövas när arbetsveckan sätter igång i morgon. Ha en bra kväll, Viola

Anonym sa...

Ja, det er utrolig vakkert i kirker. Både interiørmessig og den stemningen man finner kun der. Tenk så kreative sjeler som har utsmykket kirkene! Nydelige bilder! Fin søndagskveld! Klemmer**

Kerstin sa...

Nydelig kirke. Jeg sysn også det er fantastisk å gå i kirker for å kikke. Her i Bergen by finnes også noen vakre kirker som er vedrt et besøk. En fin måte å besøke kirker på syn jeg er konserter. Vi er en liten gjeng som pleier å gå på julekonert, prøver da å få gått i forskjellige kirker.

Ha en fin uke. Klem Kerstin

liven sa...

Et staselig bygg du viser!!

Så nydelige blomster du har i hagen din nå da......
Den Queen Elisabeth rosen ligner på en som jeg har og ikke vet navnet på!!
Kjempefine bilder i hagebloggen din også:O)

Ha en fin kveld:O)

Lyst på livet sa...

Vakkert!!
.-)

Magny sa...

dette var vakkert...
er blitt så svak for det sacrale på mine gamle dager...
det er noe rolig og godt over det!~
klemmer og fin dag!

Berit sa...

Hei på deg. Jeg hadde også en liten stopp i Ystad i sommer, men fikk ikke denne kirken med meg.
Så veldig kjekt at jeg fikk se her hos deg.
Det er mektig å se slike flott dekorerte kirker.