tirsdag 17. februar 2009

Det tar aldri slutt

DSC_0043 DSC_0044
DSC_0010 DSC_0015

Det snør og det snør - ungene har det gøy og gårdsfolket brøyter. Takk og lov for at denne fresen fortsatt gjør jobben sin. Svigerfar passer godt på den.

Jeg har oppdatert frølisten min på hagebloggen og noen spirer er det. Det er ganske gøy :) Kanskje jeg deler noen bilder etterhvert. Nå er det snart på tide med ny bursdagsfeiring. Denne gangen er det mannen sin tur og en stor pakke på vent til ham.

The snow keep on coming - never ending story. Under the snow it is flowers and roses. It is about 70 cm of snow. Maybe we will have spring in june this year. I am thankful for the "springroom" in the basement. There are a few seeds which decided to come out and spead some joy.

14 kommentarer:

Kathrine sa...

Så flotte farger det var på de første bildene:sort,hvitt,rødt,blått og gult:-))

=)

Evami sa...

Så gdot å ha egen traktor med snøfræs når det laver sånn ned:) Og en svigerfar som passer på utstyret sånn at det virker:)
Det er mye snø,men du og du så vakkert:) Jeg synes at vinteren skal være hvit jeg,selv om det blir litt mye styr med måking. Ungene storkoser seg,og nå snør det jaggu igjen..... Grattis med mannen Hanne:) Og du jeg er midt i målgruppa for digital damene jeg..... Men du og du så gøy det er å ta bilder:)

Ha en topp dag i snøen:) Klem Eva

Les Cotrions sa...

Hello my friend! I'll be very happy to find you in front of my door!!! Whenever you want!!! So much snow this year!!! Here it's raining...spring seems to be still far this year!
Have a nice day!
Hugs
Vale

Les Cotrions sa...

Hello my friend! I'll be very happy to find you in front of my door!!! Whenever you want!!! So much snow this year!!! Here it's raining...spring seems to be still far this year!
Have a nice day!
Hugs
Vale

Miamor sa...

u har jo gått helt i frø fru Darcy...jeg får ikke gjort noe..men sånn er det...ha en snørik dag..her laver det ned... Klem ;)

liven sa...

Så masse fint du har sådd!!
gleder meg til å følge med utover!!
Var å kjøpte frø jeg også....men klarte å legge dem fra meg et sted på veien hjem?????
så må kjøpe nye jeg!!
Skal hvertfall prøve meg på pelargonium!!

Ha en fin kveld....og grattis til mannen:o)

Monica sa...

Her regner det nå, så det var den snøen...
Så spennende at det spirer:) Spirer her også, men ikke alt, og det ser noe pjuskete ut, så jeg vet ikke om det blir noen suksess...
Gratulerer til mannen:)

Kerstin sa...

Grattis til mannenO=)
Ja her snør det også..... masse masse snø som kommer-
Flotte bilder hos deg=)

Lyst på livet sa...

Du har i det minste snøfreser du!!!!
Noe annet med oss som sliter med en 30 cm bred snøskuff og får klar beskjed fra gubben om at vi ikke trenger noe annet. Greit for han å si, som ikke måker snø! Hmf¤#"%!&/%&/())=`. MEN, jeg har penger sjæl jeg (hadde jeg bare kunnet bruke de til noe mere morsomt enn snørydder!)
Hepp .-)

Anonym sa...

Mysteriet om svigermors bunadsbok? Ja hva med den??? Fortsettelse følger.........

Min Verden Hanne sa...

Jasså du anonym - du lurer på hvor bunadsboka er... ja, det skulle jeg like å vite også... Vips, så er den borte - igjen! Nissen - Kopperudnissen, fikk den grøt i år. Nei!

Linda sa...

Akkurat nå deler vi snøen med dere..vanligvis får jo dere alt.. Og hvis vi får noe så ligger det bare noen timer.. Men denne gangen har det jamen meg lagt i over en uke!! KJempegøy synes vi!:o)

Tulip sa...

Det snør og snør ja!
Vinter i Norge, det er sikkert og visst!

Moro at det er begynt å spire hos deg allerede:)

Hilde sa...

Hei du :)
- masse snø her også.
Vil du se hva jeg holder på med på kveldene?
http://monome-me.blogspot.com/

ikke akkurat blomster men masse farger i alle fall :)

stor klem til deg som du kan gi videre til yngvar og ronja!

Hilsen lillesøs