torsdag 5. februar 2009

Ukens bok

Fra å lese sosiologi - som også er morsomt, så må jeg si at jeg setter pris på gode romaner. Drømmehjerte er en bok jeg tenker på når jeg ikke leser og det er for meg god leseopplevelse. For meg er boken nesten litt poetisk og passer bra på mørke vinterkvelder.

Drømmehjerte

Forfattere: 
Cecilia Samartin,
Kirsti Øvergaard (oversetter)

Forlagets omtale:
Cuba 1956. To kusiner er hjertevenner til Castros revolusjon brått skiller dem. Nora flykter med familien til USA, mens Alicia opplever at det lykkelige livet i Havanna blir snudd til nød og fattigdom under Castros regime.

"For lesere som ikke fikk nok av Drageløperen vil Drømmehjerte garantert falle i smak." Adresseavisen.

"Les så sakte du kan - for du ønsker at boken aldri tok slutt." Familien.

Levert av © DnBB AS

Teksten er klippet fra Haugen bok - min favoritt nettbokhandel. De er kjappe og har greie priser.

This is my book this week. It is wonderful. The story is from Cuba 1956 - Castro’s revolution. About two friends, one escape to America and one of them stays in Cuba. I think about the book when I do not read - and that is good reading and a very good book for me - almost as poetry, good feeling about a serious team.

 

3 kommentarer:

Evami sa...

Nå kan det bli lese-glede i heimen her også snart:) Minsten har begynt å sove litt bedre om nettene,og når man kommer igjenge igjen ,så er det på ti de å finne fram alt jeg ikke har lest..

GOd natt:) Klem Eva

Anne sa...

Den er min favoritt blant de siste leste bøker. Den dukker stadig fram i hodet igjen.

Anne sa...

Ja, jeg har lest Senor P også.Bra den også, men på en anne måte. Tusen strålende soler kan du også glede deg til. Skjønner du har mange fine lesestunder foran deg. Jeg skal på biblioteket og hente Tore Rehnbergs siste bok i dag.