lørdag 18. april 2009

Hvem kunne ikke tenke seg til å bo i et franskt slott - bare et lite et!

  DSC_0027

Siatet er hentet fra boken "Franske forbindelser" av Lise og Kristian Septimus Krogh.

Jeg kan tillate meg å begynne å drømme nå - om hvordan verandaen skal bli.

  DSC_0004

Den som har vært så skrekkelig i så mange år er nå plutselig full av vakre muligheter.

I stabburet står en jernseng. Den tror jeg skal få en plass. Pelargonia og flittigliser venter på å få flytte ut.  Roser er i bestilling.
            DSC_0002
I kjelleren er den gamle stearinstaken - den som vi byttet ut for 10 år siden. Den har jeg tatt vare på til den fremtidige verandaen.

Jeg har lykter spart, men ingen benker. Det må jeg ut å kjøpe. Kanskje jeg finner noe som passer til alt det jeg har?
  DSC_0023 Det er snekret utvendige vinduskarmer og mulighetene er mange.

Det som kan begrense progresjonen er mengden av penger. Det er stive priser og man må velge hva man vil kjøpe.
  DSC_0028 Foreløpig har jeg bøkene mine å kose meg med. Det er ennå ikke ferdig og før vi ser oss helt klare må det også et gulv på plass.

Inntil det er helt klart fortsetter jeg å drømme og å planlegge - foreløpig litt i det stille.

Bildene er tatt med mitt kamera av bilder fra boken "Franske forbindelser" og fra "Franske fornemmelser i nordiske haver" av Jeanne D'arc living. Ikke særlig originalt, men det var der jeg var nå.

I keep dreaming about my new veranda - and what I can do on/in it. Luckely I have several books helping me to get ideas.

7 kommentarer:

Evami sa...

Halve morroa er å palnlegge:) Flotte bilder den som kunne hatt det slik i hagen sin:)Og gjett hvem som skal sjekke Picasa etter jobb! Det er så masse man ikke vet,og da er det kjekt med gode tips fra noen som har opplevd det samme:) Regner med at du har kosa deg i din bare hage idag:) Klem Eva

Som mine dager er sa...

Det er så gøy å drømme og planlegge slik du gjør nå. Ikke minst å forgape seg i bøker som inspirerer så til de grader. Forstår deg så godt, så kos deg masse og finn ut av hvordan det skal bli !

Lykke til!

Klem fra Marit

Lindas Hus.. sa...

hei Hanne!Flott i bøkene ,inspirerer og drømmer er bra.Går du inn på bloggen til Marit så kan du se å fin hennes benk fra bruktbutikken ble.hun hadde den i et innlegg for en stund siden.Kanskje du kan finne en
rimlig...Loppemarkeder er det jo også nå der er det muligheter.
Lykke til!!!
God helg!Linda :))

Lindas Hus.. sa...

OPS! Glemte navne på Marits blogg.
GRIP DAGEN. L:))

Hulda sa...

Spennende, spennende! Blir nok en herlig plass, terrassen din! Jeg har også gjort mange forberedelser, og gleder meg til å la det slå ut i full blomst! ;)

Kerstin sa...

Drømme skal man gjøre og kose seg med planleggingen...Høres ut som du har noen skatter gjemt unna... Så kjekt når du kan ta de frem å nyte de0))

go helg videre O=)
klemmer

Jorids BestemorBlogg. sa...

Ordtaket, DEN SOM VENTER PÅ NOE GODT,VENTER IKKE FORGJEVES,gjelder deg nå Hanne ,så gled deg skikkelig nå, over noe som du har ventet på så leeeenge. Ei fortsatt god helg til deg!!