mandag 18. mai 2009

17 roser i bilen - det går akkurat!

IMG_4423 Årets besøk hos Roseexperten ble i år, som i fjor. Går akkurat med 17 roser i bilen! 

På vei begynte jeg å tenke. Hvor skal jeg gjøre av dem? 17 roser - 17 hull! En liten feil hos meg, gjorde at jeg fikk litt mer enn jeg tenkte. Det ble litt i overkant dyrt også....
Gode råd var dyre og jeg fant ut at jeg måtte kvitte meg med noen! Jentejuntaen ble tilkalt og de fikk tilbud om å ta med seg noen roser hjem. Ikke visste jeg at det skulle bli så populært. Jeg kunne begynt med roseutsalg :) Det var en suksess, vil jeg si.

3 roser igjen til meg, en Flammentanz og to Karen Blixten. Det er egentlig helt passe - tatt i betraktning alt det andre vi skal gjøre også.
Da har jeg spredt litt glede, får vi håpe. Jeg slapp 17 hull og jentene fikk noe å glede seg over i sommer. En vinn, vinn situasjon vil jeg si.

12 kommentarer:

liven sa...

Du ble nok så fristet Hanne:o)
Det forstår jeg med et hav av nydelige sorter!!
Skal ha noen nye i år....ikke 17...men noen!!
Rosa engelske tenker jeg....må bare få rotet meg til et flott hagesenter som legger et stykke herfra!!!!
ha en fin uke,,,,her regner det i bøtter og spann!!!!

Laila -Karin sa...

Høres ut som du er som meg.
Det er to typer butikker jeg bør holde meg borte fra og det er hagesentre og butikker som selger verktøy.Da går lommeboken min varm
Men roser er jo flotte da.

Mitt hvite hus sa...

He he he .. hele 17 roser...du er nå herlig da... Ikke lett når en blir fristet....
Men andre fikk jo gleden av de også...
det blir nok så fint...
Klem O=)

Elisabeth sa...

Fort gjort å la seg rive med ja, kjenner meg igjen *ler* Godt du kunne ty til en plan B, og det var jo en strålende plan også ;)

Kathrine sa...

Oi..17 roser, og så ble det bare igjen tre?! Det hadde nok ikke vært meg. Hadde gravd 17 hull og ryggen hadde vel knekt igjen,)Au..
Er virkelig nygjerrig på hva du ikke satt igjen med? Flammentanz er trønderrosen over alle roser, tror jeg. Alle har den her, og den er kjempeflott!!
Skulle jammen ønske jeg kjente ei som hadde ringt meg også, med 17 roser i bilen til videresalg:)))
Ha en fin dag!

Evami sa...

No må jeg nesten flire litt av deg her Hanne:) Fru hagegal gikk amok,men besinnet seg!!! Du bare så alle de rosene og fikk skylapper for øynene. Kjekt med en venninne gjen som også er hageglade da:)
Alt løste seg tilslutt:)

HA en strålende tirsdadg:) Klem Eva

Som mine dager er sa...

Det er jo så lett å la seg rive med når man står der og har lyst på alt mulig. Kjenner igjen følelsen ja, når det er komplett umulig å begrense seg. Du er bra snill da når du gir bort rosebusker. Men du sprer glede også, og det er jo en glede i seg selv.

Kos deg med rosene dine og nyt sommeren.

Klem fra Marit

Sologbolig sa...

Så bra at alt endte veldig bra da. Hehe!! Minner meg om en englandstur vi hadde for et par år siden ...da stoppet vi på en lavendelfarm langs veien. Kan si eg gikk litt amok der ja. All ledig plass i bilen ble fyllt med kjempeflotte sorter av lavendel. Problemet var det at det var over ei uke til vi sku ta båten heim...!!! Vell for å si det sonn....en del døde!!! (enda eg vanna de !!!) Ha ein fin dag.

Anonym sa...

Hallo Hanne,
Wow !!! This is going to make your even more beautiful !! Which colours did you choose and where are you going to put them ?? Are ypu going to plant them through-out the whole garden or in 1 special border ??
So exciting !!
Have a nice week, Janneke (and ofcourse the rest of the family)

Blogger sa...

Så snill du er som gav vekk noen roser :-) Har jeg forresten nevnt at du har drømmeyrket - altå det yrket jeg håper å få når jeg er ferdig med utdannelsen min om et år... sukk - misunnelse ;-)

lavendel mio sa...

Du må vere verdens snilleste!!
17 hull...ikke noe tull:))
Kjøpte meg 5 roser i dag,gleder meg til å plante de. Skal stå og peke mens mannen graver hull:)
Ønsker deg en nydelig laaanghelg,klem:))

Tone sa...

hey - feiger du ut eller???!!
hahah.....endelig!

Heldige Y som slipper all denne gravinga....L graver og graver som en helt...