fredag 19. februar 2010

Jeg lengter etter lukten av vår

Jeg bare fått så nok av snø nå - og i dag rant det nesten over! Ja, jeg vet det er Norge, jeg vet det er februar og jeg vet at det er vinterferie. Det hjelper ikke. Det blir ikke noe mindre stas med vår. Så tittet jeg på innlegg fra samme tid i fjor! De kan du se på her.
Det er på denne tiden jeg mister motet. Det skjer hvert år - og jeg husker dårlig! Derfor var det så fint å se seg litt tilbake. Hvordan var det egentlig?

Bildet er fra våren i fjor, som jeg møtte tidlig utenfor Gøteborg, før påske. Det blir like bra i år. Det gjelder bare å holde ut! Såjord er innkjøpt, så i morgen starter jeg hagesesongen for alvor.

9 kommentarer:

liven sa...

Heisann Hanne!!
Her skal det komme mer snø i helgen....denne vinteren har vært evig laaaaang!!
Men vi får tenke på at vi har all den fantastiske blomstringen der fremme........og tenk hvordan vi kommer til å glede oss over det i år :o)
Ha en fin helg....og kos deg med såingen :o)

Mitt hvite hus sa...

Kjekt å treffe deg igjen her Hanne O=)

Ja kong vin ter holder seg fast han.. men jeg ser åren derfremme et sted...og det blir godt.


klem Kerstin

Torill sa...

Vårlengten er sterk her hos meg no. Uvanleg med snø som ligg så lenge her hos oss. Vanlegvis kan eg gle meg over snøklokker på denne tida.... men ikkje i år. I skrivande stund snør det !!! Fin søndag til deg !!

Merete sa...

Stakkars deg Hanne. Skjønner godt at du er desperat nå. Jeg er så lei av alt som heter snø. Gleder meg til den blir borte, og vi kan bli ferdig med legging av skifer og å lage terrasse. Ha en fin helg!

Tonerose sa...

Ja, jeg kunne ikke vært mer enig - jeg gleder meg SÅ til at denna snøen snart forsvinner!! :o)

Herlige bilder forresten.

Jeg gleder meg til å høre om hva du sår etterhvert, nå som såjord er kommet i hus! :O)

Håper du har en herlig søndag!

Tone sa...

Det hjalp med noen dager i sydligere breddegrader - med appelsinlunder og store og lange daler som var proppa med rosablomstrende mandeltrær... - men akk, hvor lenge var adam i paradiset...
Det spirer i staudene jeg har sådd da - det er da NOE!

Som mine dager er sa...

Mars måned er så utrolig ustabil, så det vil nok være snø og regn og sol og minusgrader i en salig miks enda. Men det er jo lov å ønske seg en tidlig vår.

Grattis med vel overstått 2 års dag til deg også. Det går i rykk og napp med oss alle i perioder. Blogging skal være lystbetont og da blogger man når man lyster ;-)

Ha en fin og vårlig dag, Hanne.

Klem fra Marit

Hanne sa...

Jeg mister motet når januar gjør sitt inntog, og vinteren overmanner meg fullstendig. Slik holder det seg ut februar, og når mars kommer begynner jeg så smått å se lys i enden av tunnelen. I dag tittet jeg i en brosjyre fra EuroPris, og fant små drivhusvarianter som kan plasseres på bord eller i brede vinduskarmer. Der og da kjente jeg et lite gnist.

Hilsen fra Hanne.

liven sa...

Hei Hanne!!
Heldige deg som kan gå i låven og plukke!!
Men kan nok ikke si at jeg bytter med deg.....vi må jo ha orden på våre hjelpemidler også!!!!!
Ha en fin helg....og kos deg!!