tirsdag 20. juli 2010

Syndens dag

Det var mandag 19. juli. Jeg hadde satt meg opp på ferie, men pga diverse omstendigheter ble det ombestemt. Jeg skulle gå på jobb mandag 19. juli. Jeg sto opp, litt sent - men tidsnok til å stelle meg og å gå på jobb. Huset var helt stille. Ingen hjemme.

Jeg ombestemte meg og "skulket" jobben. Jeg var så usikkelig!

Faktum var at ingen ventet meg tilbake på jobben, allikevel føltes det som om jeg gjorde noe virkelig ulovlig.

Klokken ni var jeg i Drøbak. Jeg gikk en rask tur i sentrum, innom et bakeri og kjøpte meg et horn (istedenfor matpakka som mannen har smørt med stor omsorg) og en cola og gikk videre.

En tur rundt Sjøtorget og opp i Badeparken. Butikkene var ennå ikke åpne, så jeg satt kursen mot Drøbak City. Der gikk jeg og fjasa litt. Kikket på stauder til redusert pris, hagemøbler til redusert pris og bestemte meg for et bord med tre stoler. Avsluttet med et besøk hos bokhandleren og kjøpte tre tidtrøyte bøker - morsomme! Ingen alvorlige tema, eller kanskje litt. Ingen tung, intellektuell litteratur iallefall. Alt dette før kl. 11.

Satte nesen hjem og vurderte å gå ut i hagen - eller å vaske vinduer. Heldigvis begynte det å regne og jeg hadde 5 blanke timer til boka og helt for meg selv.

5 kommentarer:

Petunia sa...

Høres vidunderlig ut å ha en slik dag man bare "stjeler":)
Jeg har ikke tall på de gangene jeg har våknet om morgenen og tenkt "call in sick", og hatt to sekunder å nytt den tanken..
Men jeg står opp og kommer seg avgårde... men du og du så fristende;)

Hulda sa...

Hehe, det gjorde du rett i!! Hørtes ut som en vidunderlig dag. :) :)

liven sa...

Så uskikkelig du er da Hanne....høres ut som en herlig dag :o)

Les Cotrions sa...

We are never glad of what we have!!! I could send you a bit of sun and heat...you'll be happier and me too!
But I'm afraid it isn't possible!!!
Have a nice rest of the week Hanne!
Vale

Anonym sa...

høres ut som en fortreffelig dag :))

ha en fortsatt herlig sommer og takk for tipset om revebjellene.. dessverre var de ikke modne da jeg dro men.. det ordner seg nok:))

klem fra mæ