fredag 25. mars 2011

Nå klør det i kropp og sjel

Bildet er fra våronna i fjor - og fortsatt har vi 40 - 60 cm snø i hagen. Jeg har allikevel lyst til å begynne onne-arbeidet. Bedet ved siden av trappa kan jeg begynne med - og det tenker jeg vi tar i helgen, men kukomposten ligger under snøen og er antagelig dypfrossen! Hvor får jeg tak i tina kukompost? Noen tips?

Det er mange frø som sitter på stokkrosene - og endel høstet jeg i fjor (og Liv hadde jeg lovet frø - det må jeg huske). Noen av de kan jeg jo så i potter nå. Det er nå de etter naturmetoden skal begynne å vokse.

Det er nå det begynner for alvor. Årsmøte i Norsk roseforening i morgen - og noen dager til Hagemessen på Lillestrøm, og da, da er vi igang.

I dag skal jeg hente Sjokolade Cosmos, som jeg har bestilt og babyplanter hos en bekjent som hadde for mye. Praktisk for meg - veeeeldig snilt av Trine.

God helg - god våronn - godt humør!

4 kommentarer:

lavendel mio sa...

Herlig bilde...det klør her også, men når jeg ser ut er det bare å glemme å grave i jorden, bart i går og hvitt i dag;(
Men hodet er fult av planer, enn så lenge duller jeg om pelargoniene og fucksiane i kjelleren:)
Ønsker deg en nydelig helg, klem Hanne

lavendel mio sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Takk for koselig hilsen!
Herlig bilde.
Her spirer det og gror og jeg fotograferer alt som stikker opp av jorden.
Har så mange planer for hagen, men får ta det etterhvert.
Håper våren snart kommer til deg også.
Ha en nydelig helg.
Klem

Grethe 'gyldenlakk' sa...

Takk for hilsen, og jeg vet hvem hun er (barn i samme klasse). Min kompost ligger også godt frossent under snøen, men det tiner vel nå etterhvert. Jeg har hatt frøboksfrødykk, en del frø ble byttet ut. Ikke så mye som spirer ennå, har en del stauder som står og ruger. Nå satser vi må en laaaang varm april. Ha en fin fin helg. Høres ut som du er en god mentor på roser!