torsdag 22. mars 2012

Vårsodden og hverdagsliv

[image%255B3%255D.png] Det er utrolig hva man rekker når man ikke har småbarn lenger og energi og helsa er i behold. Det er ikke alt jeg rekker selvsagt – men jeg har slått meg til ro med at jeg skal være fornøyd med det jeg har fått til.

Det jeg har fått til i dag er følgende:
Litt sent hjemme fra jobb, så mannen hadde kjøpt med fastfood – kyllingsalat. Det var fort gjort å spise og veldig godt. Så holdt jeg på å sovne… litt trøtt! Derfor begynte jeg med noe annet, så da gikk vi i kjelleren da og jeg har sådd. Mannen hjalp til og ryddet litt på planterommet. Et nytt og bedre menneske! Det er sånn det er når jeg får rota litt i jorda.

Så vasket jeg badet, ryddet litt, skrev søknad for ballettskolen, skrev mail om rosebestilling og jobbet litt innimellom – så er det blogging rett før jeg stuper i seng for å våkne opp opplagt i morgen.

Sådden i år:
- Petunia, to typer
- Blodbeger
- Cobea, hvit og blå
- Scabiosa, to typer
- Verbena
- Tagetes
- Flittiglise
- Million Sun
- Blå valmuesøster
- Revehale
…. også husker jeg ikke mer…

Jeg har sådd litt færre frø enn før, men skal nok så litt til – blomkarser og slikt no. Det kan hende det er billigere å kjøpe planter fremfor å ha en ovn på 1000 watt i planterommet, men det er ikke like morsomt! Gleder meg!

3 kommentarer:

Rebekka sa...

Ja det er kos å dyrke fram sne egene blomster :O)
Ha en fin fin helg

Turid sa...

Spennende tider nå med såingen - problemet er å begrense seg! Jeg prøver litt nytt hvert år og i år har det foreløpig blitt Flittig Lise "Symphony Violet" - som jeg har priklet i dag. Mye fint du har sådd - og det er sant, det er litt mer stas med egenproduserte planter!
Ha en fin helg!

Kari K sa...

Lykke til. Det er ikke pengene, men det å få til små planter selv, som teller. Jeg slutter aldri å forundre meg over hva som kan komme ut av et lite frø.