søndag 25. mars 2012

Våren fosser frem

image Jeg ser på bilder fra i fjor og det er oppmuntrende å se og oppleve at denne vårene er bedre enn i fjor. Det er en måned tidligere enn i fjor.

Krokus blomstret smått 10. april i fjor – og de har allerede blomstret en stund nå. Stemorsblomster har det fint og sånn sett er det bare velstand.
I morgen skal jeg ut i hagen og rydde. Rydde visne stauder og pynte opp litt. Rake! Jeg må ut –må være ute i morgen. Det har vært altfor mye tid inne siste uken med fint vær. I tillegg skal jeg så litt mer. Ikke mye, men bitte litt. Så skal jeg en svingom til Drøbak å se på et gammelt drivhus som kanskje skal få komme til meg, hvis det lar seg reparere. Jeg håper det. Eieren har kjøpt seg nytt.

4 kommentarer:

Vivi sa...

Ja,nå er det deilig ute! Selv om det fortsatt er mye snø igjen her, så ser jeg lyset og en ny hagesesong!
Bare vi ikke bruker opp sola nå ;)

Ønsker deg en fin søndag.

EKTE INTERIØR sa...

Ja det er virkelig fantastisk med tidlig vår. Så spennende med drivhus! Håper det går å fikse på. :) Jeg lurer på om du vet om et lite tre som kan stå i krukke og som tåler litt vind. Har så lyst på noe som kan stå et sted på terrassen og skjerme litt innsyn... Tar gjerne imot tips om du kommer på noe! :)

Underberget sa...

Hei hei:-) Nå er det alt for lenge siden jeg var på besøk hos deg her inne. Ser at du også har begynt å så og pusle ute i hagen. Ja, er det ikke herlig med denne tidlige våren?! Håper bare ikke at hver solskinnsdag nå betyr tilsvarende mange regndager senere i sommer... Spennende at du kanskje skal få deg nytt drivhus, håper det ordner seg:-) Ønsker deg en fin-fin søndag! Klem fra Berit

Turid sa...

Hyggelig at våren fosser frem hos deg - her må vi vente litt til, men ut i april blir det nok vår tur. Kos deg i finværet! Nydelig stemor!
Håper det ordner seg med drivhuset!
Ha en fortsatt fin søndag!