søndag 26. august 2012

Inspirasjon til late dager…

image Sitter og ser på Mallorcabildene – fra turen som ble bestilt i ren “mangel på sol-desperasjon”. Turen til Sverige regnet bort og gode råd var dyre… hva skulle vi finne på?

Da ble det en tur til Mallorca – og dersom du ikke har vært er før, burde du vurdere det. Det er utrolig vakkert der (og veldig varmt – og mye turister). En uforglemmelig tur. Veldig mange engelskmenn med “Shades of gray” i hånda på stranda. Jeg hadde aldri hørt om den boka, så den måtte jo sjekkes ut, men det kunne jeg spart meg for den slags er ikke for meg – og slett ingen inspirasjon! 
image image image
Bildene er fra vakre Santanyi, som hadde marked hver onsdag. Store boder med frukt, blomster, krydder, pølse og ost. Fantastisk! Markedet var ekte Mallorca! Jeg tror vi drar tilbake til Mallorca – men kanskje vi drøyer med å dra første uken i august! Da er det veldig, veldig mye folk, rett og slett. Uansett, vi hadde det fantastisk – og gode minner ble lagret. D-vitamin også – og litt brunfarge på kroppen og litt lysere hår…

5 kommentarer:

Tulip sa...

Åå., jeg elsker å se på sydenbilder...og gleder meg til lørdag da vi reiser til tyrkia:)

liven sa...

Høres deilig ut!!
Kunne godt tenkt meg en tur eter en laber sommer...men det kan nok ikke bli dette året...
Mallorca har jeg vært...og da på Alcudia.

Ha en fin uke Hanne

Bjørg på Heer sa...

Hei Hanne. Veldig inspirerende hageside. Hvordan var din Mme Boll i sommer? Jeg kjøpte 10 stk hos Roseexpert i våres, etter å ha lest mye rosende omtale om den. Hos meg på Heer tror jeg sommeren var for våt for Mm Boll. Roseknoppene hadde problemer med å åpne seg. Mange råtnet mens de var i knoppstadiet. Rosen har nydelig duft, og er svært vakker, men jeg synes den søpler ganske mye. Håper neste sommer blir mer solrik slik at jeg får et bedre inntrykk av dette rosevidunderet. Sees på neste Rosemøte i Drøbak, Hilsen Bjørg

Vigdis sa...

Deilige bilder! Høstlig ute i dag, så det gjorde godt å få litt sydenstemning.

Min Verden sa...

Oj Bjørg! 10 Mme Boll! Det var jammen flott! Mme Boll har gått i ball hos meg i år også - og har slett ikke vært praktfull! Det har dessuten vært dårlig vekst på noen av rosene i år! Ikke bra! Blir bedre neste år :) Mme Boll er en av de vakreste - og når den er strålende, virkelig strålende! Vi ses på neste møte :)

Har du meldt deg inn i Norsk roseforening også Bjørg? Det burde du ;) Det tror jeg du vil ha nytte av. Hanne