mandag 3. november 2008

Lady Di - Charlotte Isabel Hansen, noen dører og annet surr

Da vi var i London for noen uker siden var vi innom Harrods. Der var det så fint at mannen fikk litt nevroser og jeg irriterte meg over at jeg var på tur med mann og barn - fordi det var en veske jeg godt kunne tatt med meg hjem - en Dolce Gabbana.... Say no more! Jeg er ingen pyntedokke, men det er noe med disse designer veskene... Fant en Clark's veske en "look alike" til en tiendedel av prisen...

P9300139

På Harrods, på vei ut fant vi Diana - eller minnesmerket hennes og Dodi AlFayed. Faren hans eier jo Harrods nå - og han kom, faren alså, da vi sto og kledde oss ved utgangen. Vi ble vennlig dyttet inn i neste rom, da utgangen måtte være klar og jeg fikk ikke sett ham fordi jeg var så opptatt av å kle på meg. Like greit. ...

Lady Diana er en av hovedpersonene i Charlotte Isabel Hansen sitt liv. Det er strålende! Vet du ikke hvem CIH er sier du?? Hmmmm - sørg for å finne det ut snart! Høstens høydepunkt for meg denne her. ok_9788249505906

Forøvrig er det å melde at verandaprosjektet skrider videre. Ny pelletsovn i stua, elektriker som skal fikse alt det gamle og utelamper som skal på plass.

Videre går jeg å drømmer om en ny dør! En liten fasadeløft kan man si.

Dør sett i London.

P9300135
Dør hos meg.P9190088_edited

Hva sier dere - skulle ikke være så vanskelig å få til det. Rammen rundt døren skal jeg ha allikevel. Må bare pynte litt på ;) Lurer på hva mannen sier..... hmmm! Han får få noe fint til jul - som jo er snart.

13 kommentarer:

Elisabeth sa...

Høres ut som en spennende tur, har aldri vært i London selv, men det står høyt oppe på reiselisten min ;)
Vakker dør også, jeg er sikker på at du får overtalt mannen din ;)

Monica sa...

Sikkert mye flott i London, og den døra passer jo perfekt;)

liven sa...

Har ikke hørt om henne nei.......
Nå må du være bokanmelder:o)
Guttene i huset var i Londom forrige helg!!
De hadde tatt masse bilder......bl.a. litt til meg:O)
Av inngangspartier:o)

Hihi....mye flott da!!

Ha en fin kveld og uke Hanne:O)

Gamlå sa...

Så koselig dere har hatt det i London og masse har dere fått sett.
Likte så godt inngangspartiet ditt jeg!!

ønsker deg en fin kveld

Gamlå

Evami sa...

Du greir å få til ei sånn dør du vettu Hanne:) Menn har da ikke så mye tanker om sånt(ihvertfall ikke min),men de li ker at det er koselig å komme hjem de også:) Og det er det jo til deg,men man ønsker seg bestandig noe annet.... Det gjør jeg også,kanksje en gang?!

gleder meg sånn til å se verandaen din:) Og kan skjønne at vesken fristet,lekre vesker er jo en prikk over i´en:) London hadde sikkert mye annet spennede å by på også?! Gleder meg til det blir min tur til å kunne sette meg ned med ei bok og nyte.... Snart,snart,når minsten begynner å sove. Og han har blitt bedre etter 6 akupunktur timer:)

Ha en strålende uke Hanne:) Klem Eva

KKannDesign sa...

Ja - skal bestille Tore Renberg`s CIH i dag..

Ha en fin fin mandagskveld!

Smil fra KKann

Tone sa...

Hei
jeg er helt sikker på at handymannen din lager en sånn omramming av ny dør. Det kommer til å bli dritlekkert. Jeg håper også at kringla di i dag ble god?
jeg har brukt en time på å bli kjent med ny pc og fotoprogram, og tipper at en femti seksti timer til vi gi litt bedre resultat enn det her...
Ha en fin kveld, så sees vi på jobben!

Torilpia sa...

Harrods hadde vært spennende å besøke .. :o) Vet ikke om jeg ville flytta meg fordi om han Fayed-typen kom jeg .. hehe ..

Tror nok du klarer å få mannen din med på å fikse inngangspartiet akkurat som du vil jeg da .. :o)
Fin julegave eller ikke .. hihi

Ha ei fortsatt fin uke - klem!!

Anonym sa...

Kan du skjønne at det er forskjell på dører....! Var i Frankrike, Provence, på sykkeltur. Mange flotte dører der også. Du får nok en etterhvert.

Anne (Berger)

sologbolig sa...

du har nok hatt ein fin tur til London, mye å se og mye å kjøpe. Den døra hadde jo vert flott hos deg.Du får bruke overtalelsesevnen din. Hvorfor skal menn alltid overtales forresten ???? iallfall må min mann det !! Han har alltid ein standardreplikk hver gang eg komme med ein ny ide: "Begynne med det nu "!!!!!! Noe som betyr: "det passar ikkje i det heile tatt å sette i gang med noe sont på leeenge!!" ha ein fin kveld!

Les Cotrions sa...

Ciao! Dolce & Gabbana are my favourites!!! I'm going to go to London on Feb...I'll visit the Diana and Dody memorial in Harrods...I loved her..she was so unlucky!!!
Hugs,

Vale

Evami sa...

Heia Hanne:)

Vet at du er travel om dagen,men hvis du har tid og ork så ligger det en liten utfording til deg inne hos meg:)

Du får passe på å kose deg innimellom slagene,for det fortjener du:) Klem Eva

intelligence sa...

fendi bag
fendi hand bag
fendi spy bag
fendi bags
dolce gabbana