søndag 9. november 2008

Slemme bloggere

De finnes, ja det er helt sant....

Interiør og hagebloggere, de er ganske snille, selv de som er litt slemme er egentlig veldig snille (jmfr. innlegg tidligere på NIB).

Noen bloggere er skikkelig slemme også! Noen av de slemme er politiske og det er akkurat som om de mener at for å få understreket gode politiske poeng, må de være slemme.  Jeg tror ikke at politiske poeng blir bedre om man er slem. Jeg har vært politiker i mange år, men jeg har forsøkt å beholde respekten for menneskene bak. Noen ganger har jeg vært slem i vanvare - et par ganger med overlegg. Begge de gangene jeg var slem med overlegg var i begynnelsen av karrieren og det førte ikke noe godt med seg....

Min blogg er ikke om politikk - ikke mye iallefall. Mest hage og litt andre ting. Jeg har veldig lite behov for å være slem her. Det er litt feigt egentlig - å være slem og anonym. Synes dere ikke??

Tenkte bare jeg ville si ifra til dere snille bloggere - ikke bli redd hvis du treffer noen slemme bloggere, bare kom hjem igjen så ordner det seg sikkert......

13 kommentarer:

GundaM sa...

Og her kommer jeg med halen mellom beina....? Hihi

Tordenblogen ja, vet vel egentlig ikke helt hva jeg var emd på og ja, helt klart jeg klarer meg selv jeg Hanne ! Der det er vilje og tro...

Og å være slem med overlegg; det du gir får du tilbake.Uansett, det er iallefall min erfaring her i livet ;0) Et smil fører et smil tilbake, om enn ikke til den du sendet det til ;)

Ha en toppers dag og nå skal jeg huske legge deg og roligheta til bloggrollen min ;0)

Klemz

Kerstin sa...

Hei Håper jeg ikke treffer på noen slemme bloggere, men gjør jeg det så får vi håpe jeg kalrer å takle det.
Ellers er jeg enig med Gunda. Et smil avler et ssmil osv. ha en fin uke Klem Kerstin

MonaLisa sa...

Du har ett poeng. Jeg må si at jeg har vært heldig å ikke få sånne besøk, men ble litt paff når jeg leste en første gang. Som mamma pleier å si: har du ikke noe pent å si - hold kjeft!En enkel leveregel det, akkurat som; Vær mot andre som du vil at andre skal være med deg! uannsett relegion eller ei, den er fin! Ønsker deg en strålende dag

Lyst på livet sa...

DU er i allefall snill Hanne!
Takk foe hyggelig medling hos meg. Ting går seg til, både med det ene og det andre ;-).
Ønkser deg LYKKE TIL i ny jobb!! Blir spennende å høre hvordan du trives.

Ha en regnvåt, men fin, dag .-)
Klem Torunn

Torilpia sa...

Enig i at det er feigt å være slem og anonym .. Da er det bedre å stå frem og si det som man mener - hvis man virkelig mener det så sterkt - må man jammen stå for det også!!!! SÅNN!!! HEHE ..

Synes egentlig at blogging bør være noe positivt jeg .. kan man ikke skrive noe positivt - så får man la være å kommentere. Men er det konstruktiv kritikk er jo alltid det kjekt å få - selv om det kan være litt surt å svelge med det samme .. :o)

Ha ei super ny uke - klem fra meg!!

Evami sa...

På en måte fascinerer det meg at folk vil legge igjen anonyme slemme kommentarer... Hva får de ut av å skulle være slemme med andre mennesker?
Er det det at de vil få en reaksjon,at de er misunnelige for at noen får positiv oppmerkomhet og ikke de?

Jeg har vokst opp med at du skal gjøre mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg,og deet synes jeg er en god leveregel.. eller smil mot verden og verden smiler mot deg..

Synes man skal holde seg for god til å være slem mot andre mennesker,har du bare eder og galle å komme med så HOLD KJEFT.

BLit litt engsjert da skjønner du:)

Ha en fin uke Hanne;) KLem Eva

liven sa...

Å nei....treffer jeg noen slemme bloggere blir jeg jammen lei meg..........

skal se om jeg får tatt den utfordringen en dag:O)
Lykke til i den nye jobben din Hanne:o)

Evami sa...

Ha,ha,du kan le du!!!!!
For å sid et sånn,det kan jeg gjøre også nå..... Var en smule oppgitt på lørdags kvelden ja,og når han sa at han hadd sagt,bruk andre farga.... Trudd æ skull sprekk der og da,men ser jo at det er ganske søtt og uskyldig egentlig da:) Og et kunstverk ingen andre har:) Tihi:) Klem Eva

GundaM sa...

Hei der. Ja skjønte du ikke mente meg da ;0) Men du skjønner jo ikke humoren min heller da...Hersens kvinnfolk! Hihi

En travel dag der det meste gikk i dass, men jeg kommer emg sakte men sikkert på samme nivå igjen. M

Min bloggifiserte hylle av glass og drivved stamme ble for tung; den deisa rett ned på gulvet her.... Så da må man finne på noe annet ;0)

Klem

Miamor sa...

...hei du snille Hanne-venn! Drøbak er jo nyyydlig da!! Galleriet var toppers!! Alle de bildene fra Bjørg T!!! Kunne kjøpt dem alle...men ble dyrt da...gikk ikke buss fra Moss til Drøbak...taxi 750 spenn...godt firmaet betaler!!! Spiste gode blingser på et koslig bakeri.... Laks og eggerøre på grovt speltbrød...mmmmm.... Nets egang ser jeg vel deg der tenker jeg!!!

I huset ved bekken sa...

Hallo.
Godt å være her i denne snill verden, innimellom.
Jeg har lagt merke til at slemme bloggere er annonyme, skikkelige feiginger. Tør ikke stå for det de mener. Da bør de tie stille synes jeg.
Klem
Kate

alerts sa...

gucci
gucci bag
gucci handbag
buy gucci
gucci wallet

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品