tirsdag 7. juli 2009

Nytt hus i hagen

Kanskje ikke akkurat det jeg hadde tenkt meg - men et i hus i hagen, det er det!
DSC_0059 DSC_0061
6 mann er det plass til - to sovekammer. Et til meg og et til mannen og datteren på deling. Jeg trenger dobbel madrass, ullteppe, dyne, pute osv. for å komme igjennom dette. Hotell er oppskrytt hører jeg de sier. Vi får forsøke. Det blir med til Nederland neste uke - så får vi se hvor lenge vi (jeg) holder ut. Moro blir det sikkert - iallefall litt!

12 kommentarer:

Kathrine sa...

Hi..Dette går nok bra dette skal du se. Sjøl har vi et fjelltelt i hagen, et tunneltelt. Går knapt ann å sitte i det, bare til soving, og unger. Greit nok.

God tur til Nederland. Vi var detr i fjor, men da bodde vi på hotell.
Neste uke drar vi nordover. Tar med to telt i tilfelle. Men det blir nok rorbuer og campingplasser for det meste.
:))

Merete sa...

Om jeg klarer to uker på luftmadrass med min snorkende mann, så klarer nok du en uke i eget kammer!
Jeg tror jeg skal kjøpe en ekstra madrass så jeg kan jage mannen ut i teltstuen. Innbiller meg at hele madrassen vil vibrere av snorkingen! Jeg er ikke helt sikker, men noen sier at jeg snorker også.
God tur Hanne!

miss marple sa...

hihi-sist jeg lå i telt var jeg høygravid og min kjære syns det hørtes veldig koselig ut med telttur på sørlandet...det er nå 9 år siden,og for å si det sånn: min kjære spør meg vel neppe igjen om vi skal prøve telttur....
Lykke til,og da mener jeg:LYKKE TIL!hehe...

GundaM sa...

Lykke til!!! Ifjor var jo jeg på campingtur med vogn og Mr E har lovt meg, aldri mere Gunda...

God tur, håper været er på deres side,) Klem

Tone sa...

Lykke til!
i motsetning til andre her, så syns jeg telt er greit jeg da... men jeg har jo vært i speidern i tjue år, så noen laster skal man jo ha,....
Og forøvrig, som sagt tidligere - heller dette teltet her (som ligner litt på vårt, vi har også et tredje soverom ut bak) - enn det j....hotellrommet vi hadde i London!!!
lYKKE TIL med husmaling! - gleder meg til å komme og se!

Lyst på livet sa...

Good luck ;-)

liven sa...

Da må jeg bare ønske deg lykke til Hanne....kanskje du kommer til å kose deg:o)

Miamor sa...

,,god tur til nederland..besøke bloggvenn???

Kathrine sa...

Og yes, skog må stelles. Har noen skoger vi og, men de skal vi nok selge med tid og stunder. Mange er interessert, så det er ikke noe problem. Og gården blir nok og solgt ja. Får bare vedskog igjen rundt hytta vår tenker jeg.

(fikk bare litt sjokk når mye av denne skogen er hugget, for jeg viste ikke om det. Ikke mye skog og bratte igjen til ungene her omkring lenger)

Skal bli morro og høre om Nederlandturen din når du kommer hjem:))

:))

janne - kathrine sa...

Må man så må man :-) Det blir sikkert en flott tur.

Ser du har vært på tur til Helen Fredholm... dit skulle jeg også ønske meg en gang.

God ferie!

Evami sa...

SÅ spennede med teltur da Hanne:) Synes du er tøff jeg,for tror ikke min kjære hadde fått med meg på det nei... Skal du til nederland og beøske Janneke(er det det hun heter)? Så koselig:) Nyt ferien:) Klem Eva

Anne sa...

Får håpe dere får vær som passer til å telte i da. Det kan jo være koselig med telttur også, men det meste avhenger jo av at man sover bra.
Ha en fin ferie!