torsdag 6. mai 2010

Sanselig

Jeg kunne valgt å vise dere bilder av snøen fra tirsdag, men jeg lar det være. Tar heller å viser noe deilig fra hagen. Mine første tulipaner (som rådyrene ennå ikke har funnet). Har du sett noe så nydelig? De heter Albion-star og er ganske lave og svært tidlig tulipaner. De sto under snø i går, men var like fine i dag!
DSC_0033 DSC_0035
DSC_0011 DSC_0012
Mine nye pelargonia står fortsatt inne og koser seg - og venter på å komme ut. Har dere sett på fargene? De er helt limegrønne. Vakkert, vakkert, vakkert!

Det har vært lite planting ut i det siste pga kulden - så da gravde vi opp halve hagen istedenfor. Rosene sto med "vann til kneet" og noe måtte gjøres. Så kom snø og kulde og sånn står det fortsatt! Ikke særlig sanselig - men det fører til sanselighet. 
DSC_0023 DSC_0019

6 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann! Kom tilfeldigvis forbi, og ettersom jeg har mindre (mye mindre) kunnskap enn kjærlighet for planter, suger jeg til meg det jeg kan. Nå har jeg lest om mer enn blomsterkjærlighet hos deg (leit med Bamse, vet hvor vondt det gjør og hvor tomt det blir etterpå). Bestemte meg for å si "hei" - synes du skriver godt, og viser sjelden god selvinnsikt...

Ønsker deg en fruktbar vår!
Lilli

Tone sa...

Smart å drenere!!
Handyman er toppen!
Ja du og da min venn... !!

Både krokuser og tulipaner holdt ut snøkaoset her også.
Jeg var jo så sinna på alle rådyra som forsynte seg av tulipanene mine, men nå viser det seg at de bare har spit BLADENE, men det ser jo unektelig litt teit ut at det bare kommer tulipaner på stilk, uten blader rundt...jaja :-)

Monicas Hage sa...

33 roser...Heldige du;)

AnneH sa...

Herlig med en "sanselig" titt i bloggen din. De Peragoniabladene dine hadde flott farger. Og tenk, enda vakrere skal de bli å se på :)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan!

Oj, til knærne i vann? Hva da, dreneringen tett?
Uff, håper det kommer seg med litt, eller skal jeg heller si mye?!, gravearbeid. Tulipanen var nydelig, her er de ikke i blomst enda, kan ikke huske at våren noengang har vært så sen som i år. Akk ja, det eksploderer vel og så kommer alt på en gang.

Ha en flott helg, kjære du.
Klem

Tulip sa...

Nydelige tulpianer.
Smart med drenering, det ser ikke pent ut når en holder på, men man vet jo at resultatet blir bra.
Klem