tirsdag 11. mai 2010

Utfordring - uteplasser

NIB kjører en runde med "fine uteplasser". Jeg tror at de som stemte ikke greier å se virkelig skjønnhet! Min uteplass nådde altså ikke opp i konkurransen. Jeg kan ikke fatte at disse har noe mer å fare med! Jeg stemte på en under tvil... ;) Hvem det var - det må være hemmelig!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Rustikk, patinert uteplass arrangert med all den omtanke for omgivelsene en må kunne forvente av en finalist. Vintage, og allikevel chic med det lile, personlige ekstra. Til forveklsling lik vår egen, faktisk. Ville ha stemt på deg, Hanne - every time!

Lilli :)

liven sa...

Heisann Hanne!!
for oss "steingale" er jo din nydelig!!!! Rustikk og flott!!!

ha en fortsatt fin tirsdag :o)

Ninni sa...

Jeg ville garantert stemt på din, ja.... Hvis du vil kan du gå inn på min blogg og se om du liker min uteplass...jeg rakk ikke å melde meg på, fikk problemer med å laste bildene mine selvfølgelig. Og da jeg søkte om å få bli medlem på NIB fikk jeg avslag....kan du skjønne det?
Ønsker deg en super kveld!
Klem, Ninni :-)

Ninni sa...

Hei igjen!
Tusen, tusen takk for hyggelige kommentarer på bloggen min :-))))
Kjempe-klem fra meg :-))))

Anonym sa...

Så du trodde kanskje det var ironi?! ;)

Takk, stort takk, for at du synes det var et bra innlegg. r egentlig litt overrasket over at noen gidder å lese så mye tekst. Ser kanskje også at interiør-bloggens verden kanskje var et lite bomskudd. Blir ikke mange innlegg om "det lille ekstra". Hos oss har alt en funksjon, og det blir sjeldent tid eller penger igjen til noe ekstra :)

Skriv gjerne det du egentlig hadde tenkt å skrive, jeg er aldri for opptatt til å le.

Mon tro om ikke du er den moralske vinneren av ute-plass konkurransen (selv om jeg ser at Ninni kan seile opp som favoitt.

Lilli

Tulip sa...

Synes denne lille plassen var sjarmerende! Men ville nok hatt et pledd under rumpa, for å ikke bli kald!

klem

Thelma Louise sa...

flott, sjarmerenede og anderledes uteplass...Kunne gjerne vært en av finalistene.:-) Ikke minst for bredden sin skyld.:-) Men sånn er det alltid med NIB sine utfordringer syntes jeg, mange bidrag jeg stusser over at ikke kommer videre.:-) Men men....øyet som ser...og de er alle forskjellig.:-)

Mitt hvite hus sa...

Heisan...

ja du har en sjramerende og litt anneledes uteplass...

du skulle absolutt hatt en plass ja..


Nå bærer jeg dahliaene mine ut og inn for å herdes... håper de snart bare kan stå ute..men enda er det fare for nattefrost..

Klem O=)

Min Verden sa...

Jeg håper alle har skjønt ironien bak dette... :))))) Jeg er egentlig litt sur for at jeg ikke har noen fin uteplassene.

Tone sa...

hehehe. Hanne du er god...!
Bare vent til etterpå i dag når dere får satt ned dine nye 33 roser!....
Dessuten Hanne - så er vel hverken du eller jeg noen "hvitt och vakkert"-kanidater uansett! Lite englefjær og kritthvite sofaer "med vaskbart trekk" hos oss vet du... :-)

En koselig uteplass er der det er et sted å sitte, levende lys eller bål, blomster i urner, og en gjeng venner rundt et bord og rødt i glasset. DET er uteplassen sin det!

sigrid sa...

Likte godt uteplassen din eg :-)