søndag 21. september 2008

Dårlig samvittighet?

Mange av damebloggerne har dårlig samvittighet for at man ikke er oftere på bloggen, for at man ikke legger igjen kommentarer rundt forbi og fordi man ikke er så aktiv som man "burde".

P9190138
Vindusposten til min venninne - Tutte

Min beskjed til alle de damene er: SLUTT MED DET :)

Ikke ha dårlig samvittighet - bare kos deg når du har tid til det. Det er mye å drive med når man har familie, jobb, hus, dyr osv. Bloggen er min kosestund og jeg har bestemt meg for at det skal det være også og jeg kommer fra nå til å slutte å be om unnskyldning for det jeg ikke rekker  - ok?

Ha en god søndag :)

I have noticed that many of the female bloggers are making excuses for their missing activities on their blog. Do not do that. I will stop making excuses from now - ok?

There are so many things to do when you have a family, job, house... - we shall not excuse, just enjoy the blog when we have some spare time to spend. Do you agree?

17 kommentarer:

Kari - My home is my Castle sa...

nei, vi må ikke føle press til å skrive noe.. Enig i det.
Da blir det heller ikke moro..

Ha en fin søndag

sologbolig sa...

Helt enig meg deg. Vi skal jo kose oss, ikkje stresse! Bloggen er jo noe som vi synest er kjekt å holda på med og da gjør vi det når vi har lyst og tid. Kos deg vidare på søndagen.

Anonym sa...

Det er helt OK - kunne ikke vært mere enig! Kose deg med søndagen! Klemmer**

Anemone sa...

Så utrolig enig!! den dagen bloggen blir et tjas og et mas legger jeg ned .-), men det skal nå sies at en dras mot denne verden da... Man kan undres på hva en brukte all tiden på før??

Flott søndag og ukestart til deg.

. sa...

Heisann. Jeg kunne ikke sagt det bedre selv. Er så enig så enig. En skal kose seg med bloggen!!
klem fra Gamlå

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Blogging er og blir en hobby. Jeg tar det når jeg har tid og lyst.Det skal være lystbetont og ikke føles som en plikt å levere innlegg og kommentarer. Så jeg er så hjertens enig med deg!

Fin søndag til deg også.

Tonje Marie sa...

Heilt eineg =)

Ha ein fin søndag vidare! =)

LISBETH---<-@ sa...

Hei på deg ! Så enig!! Og så bør man ikke tro at at man ikke er "populær" om det ikke legges igjen kommentarer, det er jo ikke tilfellet.Man leser rundt om på bloggene og legger igjen en hilsen om en har tid, sånn er det bare.
Noen har bedre tid enn andre og gjerne større kapasitet, mange har små barn som krever sitt og da sier det seg selv at det ikke nytter å bruke timer hver dag til å kommentere. Tror jeg hadde vært flinkere å kommentere om mine barn var eldre, men lekser og fritidsaktiviteter spiser mye tid.
Tok tiden jeg på å legge igjen 80 hilsener, det tok meg 3 timer...
Ha det godt kjære du,
Klem

A-mora sa...

Helt enig med deg. Skal vel ikke ha dårlig samvitighet for at en ikke legger igjen kommentarer eller oppdaterer blogge sin så ofte. Det er en hobby, et pustehull i hverdagen.Den dagen jeg får dårlig samvitighet for bloggen min da legger jeg den ned.Jeg blogger for min egen del ikke for andre.At noen orker og lese bloggen min er bare moro det.

Lyst på livet sa...

Har dårlig samvittighet for et eller annet hele j... tiden jeg....
:-)

Lindas Hus.. sa...

Hei!Helt enig,vi burde kose oss.
Ikke ha støtt dårlig samvitighet.
I dag har jeg kost meg ved symaskinen,lest og bakt brød.
Hm,litt på blogg også da...
Så søndagen var super.
I går også for da var mannen og jeg en tur på hytta å koste oss i høstsola.Ha en fin og travel uke!
Hilsen Linda :))

Evami sa...

Så sant som det er sagt Hanne:) Blogging skal være kos og avslapping:) ikke en kidle til dårlig samvittighet.

Og det pengetreet som etterlyses i innlegget under her,fikk søskenbarnet til min kjære i bryllupsgave her tidligere i høst... Giveren kunne fortelle at det var kjøpt på Obs til kr 399,ville man ha en fancy farge så kosta det 499... Veldig billig det da,nå det blomstret med over 7000 kr på greinene:) HAdde det nå bare været så vel at det hadde gått å kjøpt det på Obs,så hadde det vel vært utsolgt for lenge siden:) Klem

AnneH sa...

Ja, der sa du det, men så er det noe med at det er hyggelig å skrive i bloggen sin og få tilbakemeldinger fra andre, så det hender jeg velger å skrive der istedenfor å sy...men det er jo mitt valg... Og så er det så koselig å hilse på hos andre. Skal legge vekk samvittigheten min jeg!

idémakeriet sa...

Där har du helt rätt i Hanne.
Men ibland knager det ändå eller hur?
Sån söt ord du använder;kosestund.
Jag vet årecis vad du menar med detta men jag hade aldrig sett ordet innan.
Nu förtiden är jag helt såld på musiken från en Norsk band som heter VAMP, härlig musik. Känner du dem?
Ha det så skönt.
Kram Gerda

Torilpia sa...

Skal jeg være heeelt ærlig - og det er vel som regel kjekt å være, så har jeg syntes det hadde vært koselig med flere kommentarer .. men det er vel fordi jeg selv forsøker å legge igjen kommentarer der jeg ferdes. Men samtidig så skjønner jeg at man ikke bestandig har tid til det (mest sannsynlig er det bare jeg som har for god tid nå når jeg er under rehabilitering/langtidssykmelding).
Det er ikke hver gang jeg kommenterer - men som oftest gir jeg en liten tilbakemelding på det jeg har lest rundt om. Får man ikke tilbakemeldinger vet man jo ikke om folk har lest det som står der - eller bare sett på bilder eller rotet seg inn på sida ved en feiltagelse ..
Men det er min mening da!! Jeg har ikke vært lenge i blogglandia enda.
Ha en fortsatt fin søndagskveld og ei flott ny uke. Klem fra meg!!

Cathy sa...

I agree! Sometimes it is difficult to fit everything in, and blogging is not essential so sometimes has to be left for a while.
Cathy X

Charlotte sa...

Veldig enig!! Typisk oss damer å stresse med det også. :-)
Dritlekker lampe i innlegget under, forresten.