fredag 12. september 2008

Helg og "hemmelige" innredningsønskerNå er det helg og jeg sysler med både det ene og det andre. Blant annet så pusser jeg opp gangen - eller gjør den ferdig - inne i hodet mitt. Slitsomt kan jeg fortelle.

Jeg kunne godt hatt en av disse lampene i gangen min. De er fra Alex Earl. Min begeistring for orkideer og sommerfugler ville vært ytterligere understreket. Jeg vet ikke engang om det er mulig å få tak i dem i Norge. Prisen....?? Pytt og pytt ;)

God helg alle sammen. For meg er det ut i kveld med kollegaer, frokost lørdag morgen hos Torunn - Lyst på livet og besøk av søster m/ familie på lørdag ettermiddag. Det blir en hyggelig turbo-helg :)Kanskje noe klargjøring på veranda, fordi det kommer firma om 2-3 uker og begynner. Kanskje er den ferdig til jul? Da skal jeg, på trass, sitt der på julaften :)

To all my english spoken friends: these are lamps I want to have in my hall. Use the translater from google - and it will give you a good laugh.

21 kommentarer:

Kathrine sa...

Du verden for ei flott lampe da! Sommerfugllampe:-) Ser litt designkostbar ut ja. Her driver jeg og maler huset ute. Men etter tre dager med sterk kuling, har jeg ikke kommet helt opp til andre etasje. Holdt på å blåse ned av stigen, og har lagt det på vent. Men ser ikke ut til at veggen løyer i dag heller.
Så da får jeg finne igjen huset innvendig da. Pleier å rydde opp på Fredager, da er det så koselig å komme hjem etter hyttetur, eller annen farting.
Skal bli spennende å se gangen din ferdig:-))

Riktig god helg, og kos deg med oppussingen:-))))

blomma - heidi sa...

Kjempefine lamper, skjønner godt at du ønsker deg disse.... Den teoretiske planleggingen kan ofte være vel så slitsom som den rent praktiske ja. Håper du får tak i lampen du ønsker deg.

PS nå kan du sjå hva jeg leser på siden min, håper å følge opp etter hvert som boka skiftes ut.....
Kos deg i helga da!

. sa...

WoW for noen flotte lamper. Kan godt forstå at du kunne tenkt deg en slik en, hvem ville ikke det.
Håper du hadde en koselig frokost hos lyst på livet i kveld, det er en dame med en koselig blogg som jeg liker å titte innom.
God helg
Gamlå

Monica sa...

Lekre lamper, ja:)

Blomsten på bilde nr. 3 i forrige innlegg er en ildvortemelk, en fantastisk flott staude som tar fullstendig overhånd:) Har blitt kjempestor!

Kos deg i helga, høres ut som om det blir en koselig helg:)

Tone sa...

Hej!
Ja nå må jeg si du svinger deg med lamper! -løp og kjøp, herregud, du sparte jo over 200.000 på å endre verandakonseptet! (knis...)
Da sees vi i morra tidlig - jeg gleder meg veldig til å dra til Torunn, hun får bare holde seg oppe i hele natt og¨lage en perfekt frokost til vi kommer -hahaha!! - ha en knall aften på restaurant -og husk at du skal kjøre bil til meg imorra tidlig...
Tone

ps....ja, jegsatt og kludra her i natt, sånn klokka ett...?

sologbolig sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen min. Det var noen flotte lamper. Har ingen planer for helga, men har noen liter maling på lur. Men veret er flott så kanskje det blir tur i staden. Ha ein trivelig kveld ute og god helg!

Lindas Hus.. sa...

Hei!Herlige lamper kunne også tenkt på en slik...
Nydelig solsikke i hagen din...
Jeg skal ut i kveld jeg også,venninde og bloggvenn.Anne Marie fra " Anne Maries Quilt"
God helg!Hilsen Linda :))

lilla-lykke sa...

For noen lamper! Er helt enig med deg, elsker både orkideer og sommerfugler. De lampene var helt lekkre! :) Ha en fin helg

~♥~bagateller~♥~ sa...

Nydelige, dei har eg ikkje sett før. Men notert laaaaaaangt bak i hjernen i tilfelle jeg skulle bli lottomillionær eller noe sånt.. God helg:-D

Heidi sa...

Hei Hanne!
Tror ikke jeg har vært på besøk hos deg før, og dette blir garantert ikke siste gang heller, for her var det veldig koselig:)

Har forstått det slik at du også skal en tur til Indre Østfold i morgen - oj... i dag..... ;O)
Velkommen skal dere være. Gleder meg og teen skal stå klar:O)

Se U !!

:-)

Anonym sa...

Du, denne lampen synes jeg er kjempefin - kunne jeg mer enn gjerne tenkt meg jeg, også. Håper du nyter ei fin helg med det samme deilgie været som vi har i trøndelag:) Klemmer**

Evami sa...

Heisann Hanne!

For noen rå lekre lamper,og de tror jeg hadde passet deg perfekt ja:)
Så kjekt med turbohelg:) LItt slitsomt,men det skjer jo noe hyggelig og da kan det liksom gå i ett...
Og så spennede med verandaen... Dere får ta en velkommen til bords-skålen på verandaen på jule-aften:) HAdde vært kult det da...

Jeg jobber i helgene,og det er ganske slitsomt.Har fri helg nå,men det er annenhver helg... Har lyst på en jobb,hvor jeg jobber 3dje hver helg..
Men ellers så har det gått ganske bra denne uka,litt trøtt men det hører vel med... Har fortsatt lyst til å gå hjemme,menvi har regninger som skal betales og da må man jobbe:) Sånn er det bare..

Nyt turbo-helga di og så jabbes vi senere:) Klem Eva

liven sa...

Håper du har hatt en fin og innbringende dag i dag Hanne!!
Fortsatt god helg til deg:o)

vosgesparis sa...

just wanted to thank you for your sweet get well wishes ;)

Charlotte sa...

Ja DET var lampene sine det. Min "Tulipan" fra IKEA, falmet virkelig ved siden av meg her.. Dritlekkre.

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Kjempefine lamper og utrolig dekorative. Du får begynne å spare da vettu, Hanne. Så henger det plutselig en lampe i huset ditt.

Håper dere hadde det koselig hos Torunn. Alltid hyggelig å komme hjem dit. Og man går iallefall aldri sulten derfra ;-)

Ha en fin uke.

Klem.

Tone sa...

Hei hei hanne - har du overlevd helga? Her har det gått i 120 (whats new...).......og jeg er sliten. Hatt tre div besøk i dag pluss overnattingsgjester som du vet, de kom når jeg kom hjem i går, så støvsuging og klær og sånt det gikk jo til........
M ville ha med "gutta hjem" på "pizza el no sånt... " i kjellern, -og da var det nummeret før jeg fikk klump i halsen og sa at nei det er ikke aktuelt...skikkelig dårlig mor gitt.
Sees imorra- og må si- det var veldig hyggelig i går!

Tulip sa...

Kul lampe!
Er på utkikk etter nye lamper selv, men har ikke funnet noen som faller helt i smak ennå.Men disse var jo morsomme!

Håper du har hatt en flott helg!

Anonym sa...

Goodmorning Hanne,
Just want to ask how your (busy) weekend was....i saw some pictures on Torunn's blog and i think you must have had a wonderful saturday !! That shop...:0 !!
Hope this coming week is a bit quiter for you, so you can have a rest :)
Must be off, going to work in the garden. A big border (50 meter long and 4 meter wide) needs some (!) weeding. It looks like a jungle :).
I'll do it in parts because otherwise i cannot stand up straight anymore with my poor back !
Greetings to the family,
Hugs, Janneke.

LISBETH---<-@ sa...

Ha ha, sitte på terrassen på trass julaften...du er toppen!
Ha en herlig dag!
klem

I huset ved bekken sa...

Håper du får pels i julegave da, så du ikke fryser ihjel-dei-på julaften.
Far si som i Ronja Røverdatter:Det e en kald sommar vi har! he he
Nå leser jeg: ØYA
Den er bra.Hva leser du nå da???
Klem