søndag 1. mars 2009

1 års bloggjubileum

2. mars har jeg vært blogger et år. Jeg hadde ingen lang periode som bloggleser før jeg startet min egen. Jeg bestemte meg for å begynne å blogge ogsååååå - sååå fant jeg dere. Det var nytt og hage/interiørmagasiner "live". Jeg var helt overveldet.

IMG_4039 IMG_4036 

Den aller første som la igjen kommentar på bloggen min var Trine - med Trines hus og hage. Irina var tidlig. Liven, Elisabeth, Chatrine, GundaM, Hulda og Eva. Alle har jeg fulgt mer eller mindre dette året. Selv om det ikke skrives så mye hver gang får man litt oversikt over livene når man følger over såpass lang tid.

IMG_4298  IMG_4277

Jeg har vært på bloggtreff med Tone og truffet Torunn og Heidi. Jeg har truffet Janneke ( ) - hun har tilogmed vært hjemme her på gården og de kommer tilbake i mai hele familien. Utrolig at det er mulig egentlig. Jeg fant min fetters kone, Linda, og fikk litt mer oversikt over dem igjen.

IMG_4266  IMG_4135

Til å begynne med var jeg helt "over meg" hver gang jeg fikk en kommentar og jeg kunne nesten bloggtelleren utenat. Det har heldigvis gått over. Det er alltid hyggelig med kommentarer - men det er ikke det "viktigste i livet lenger" ;). Da jeg oppdaget Lisbeth og hennes lille verden ble jeg "blodfan" - tok nesten litt over det også, det har heldigvis også roet seg noe.

 IMG_4321 IMG_4408

Den første trekningen jeg vant var hos Miamor. Jeg husker ennå at hun hadde vært på Røros :) Så var det alle hagedamene, Anne og Mia selvfølgelig som har vært til stor inspirasjon. Marit (som mine dager er).  Anemone med alle morsomme kommentarer og gøyale innlegg.

 IMG_4515 P5220065

Det har vært mye moro og jeg har ikke blitt mindre interessert i hus og hage etter at jeg begynte med dette - snarere tvert i mot og jeg oppdager stadig nye blogger som jeg følger med interesse. Den første konkurransen hos Anne på Moseplassen vant min Miss Violet. Miss Violet var  vakker hele sommeren.

P6080062 P6080051 

Tusen takk for et hyggelig år - må det bli mange, mange fler :) Bildene er et utvalg fra den først tiden. Det er vanskelig å velge ut bilder når man bare skal plukke noen "få"!

P6180073     P8040010

I disse dager sliter jeg litt med utseende på bloggen, men jeg har fått en flott oppskrift hos Anne på Moseplassen. Den skal jeg ta i bruk, så blir det kanskje bedre. Ha forøvrig en strålende uke.

This is my 1-year anniversary at my blog. These are pictures from my first months at my blog. Thank you for many good times at your blogs - I hope it will be many, many more years.

27 kommentarer:

irina /Alex sa...

Så fint innlegg og gratulere kjære Hanne !!

Er litt dårlig på kommentarer , men prøver å rekke over de som har legt igjen en til meg iallefall.
men jeg er innomm å kikker...

Klem

Som mine dager er sa...

Gratulerer med ett års dagen, Hanne. Jeg følger deg hakk-i-hæl for snart er det min ett års dag også. Jiiiha.

Det har vært et morsomt år med blogging. Hadde jeg visst for ett år siden at jeg skulle få så mange nye venner da jeg startet, ville jeg nektet. Men her sitter jeg og ser tilbake på ett års blogging og ser at det har gitt meg utrolig mye! Vi satser på at det blir mange mange år med blogging framover.

Lykke til videre, kjære bloggvenn.

Klem fra Marit

Kerstin sa...

Gratulerer med 1 års feiringenO=) Nydelig kvalakade av et bloggår-ja det er kjempemorsomt å blogge.
Nyt dagen og uken Klem Kerstin

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Gratulerer kjære du! Vært veldig gøy å følge deg og skikkelig morsomt med Janneke da... husker jeg ble så sjarmert av fuglene som bygget rede i postkassen hennes, rene Donald Duck historien...mest fordi hun har slik Andeby postkasse at assosiasjonene til Disney dukket opp. Anyways, at nederlendee finner veien til Norge pga av blogging, iaff litt pga blogging, er jo fantastisk !
Blodfan, hi hi, høres en smule dramatisk ut...
Ha en flott jubileumsdag.
Klem

Anita sa...

Gratulere med bloggebursdag! Koselig måte og feire på med en sånn oppsummering:0) Ha en strålende uke! Klem!

Lyst på livet sa...

Gratulerer med dagen Hanne!
Det har vært en stor fornøyelse å bli kjent med deg! Jeg gleder meg bare til neste bloggtreff (når blir det?? hehe) :-)
Stå på videre i mange år fremover. Det er alltid morsomt å stikke innom deg.

Klem Torunn

Linda sa...

Grattis med ett år Hanne! Så kjekt du laget oppsummeringen:) Sikkert mange som setter pris på å høre hva de har betydd gjennom dette året.. Og jeg synes det er veldig kjekt å ha kontakt med deg, og nå Hilde også.. Ha en strålende uke, og så satser vi på et nytt fantastisk år som blogger! :o) Klem fra Linda

Evami sa...

Grattis med 1 års jubileet Hanne:) Og for et flott oppsumering av dette året du har laget:)

Du blir insppirert av andre og du inspirerer lille meg,som ikke har det minste peiling på hage..

Det er nesten litt rart at når man aldri har møtt hverandre i levende live,så blir man venner som følger med og bryr seg om hverandre.Og det synes jeg er verdifullt,så takk Hanne for at du er min bloggevenn:)

Stor klem Eva

liven sa...

Gratulerer med ett års jubileum:o)
Er veldig glad for å ha blitt kjent med deg:o)
Kjempefine bilder hos deg Hanne!!

Og visst du kikker innom til meg ser du at jeg trenger hjelp!!!!!
Håper du strekker ut en hånd:o)

Ha en flott dag:o)

Brit sa...

Gratulere med 1 års jubileumet:)
Det er en trivelig blogg å komme på besøk til:)

Kathrine sa...

Gratulerer kjære Hanne! Alltid fint å komme inn til deg:)

Klem fra meg:)

Mia sa...

Grattis grattis, Hanne, med ett-årsdagen! Bloggen din er en glede å besøke, og jeg regner med at du holder på leeeenge. Nå er det jo snart vår (selv om ikke akkurat skulle tro det på dager som dette når snøen har lavet ned i hele natt og halve dagen) og vi kan begynne med hage og uteliv. Det gleder jeg meg til, og til å følge med dine aktiviteter via bloggen din her.

Anne på Moseplassen sa...

Gratulerer med ettårsdagen!!
Også så fin og morsom vri på jubileumsinnlegget! Du vre det jo hele til å handle om andre blogger ;)

Du har en herlig blogg full av innspirasjon og glede, og jeg ser frem til å følge deg videre også :D

Husk, bare spør om du synes det er vrient med bloggfiklinga da!

Monica sa...

Gratulerer med jubileum:) Klem

Hilde Iren sa...

Gratulerer! ser på deg som en skikkelig veteran på bloggfronten så du har vært flink :)
klemmetiklem fra lillesøster!

Dagny sa...

Gratulerer i bøttevis :-D Er stadig innom deg, men ikkje alltid like flink å seie hei...

Kjempekjekt å lese oppsummeringa di, og blir kjekt å følge deg vidare.

Klem, Dagny

Les Cotrions sa...

Happy anniversary my friend!!!! Great photos you posted!!!
Warm hugs
Vale

Petunia sa...

Gratulerer med jubileet! Man blir litt bitt av dette med blogging. Husker da jeg fikk min første kommentar og så to kommentarer. Det var nesten helt fest i stuen!
Hehe!
Det er mye jobbing, men også mange gleder!

Det ser ut at i dag, 3. mars, også kan gå mot en ny pysjamas dag.
Men denne holder jeg
uoffisiell ...tror jeg ;)
Sikkert best det!

Olivengren. sa...

Hei og gratulerer som 1 års blogger:-) Og takk for fin kommentar hos meg. Virkelig en nydelig blogg du har. Jeg kommer garantert igjen. Mette:-)

Olivengren. sa...

Hei og gratulerer som 1 års blogger:-) Og takk for fin kommentar hos meg. Virkelig en nydelig blogg du har. Jeg kommer garantert igjen. Mette:-)

Maria... sa...

Härlig blogg och härliga bilder!

Tack för ditt inlägg hos mig! ;-)

Jag har gått på Wendelsbergs folkhögskola och min pappa har jobbat där i nästan hela sitt liv (nu är han pensionär).

Vad är det för kurs du ska läsa? Ska du bo där? Det är ett väldigt fint gammalt hus med mycket historia. Mölnlycke ligger ju nära Göteborg om du vill handla! Annars finns det även en del köpcenter med bra parkeringsmöjligheter runt stan! Allum i partille, Frölunda Torg osv. IKEA finns i Kållered och Bäckebol.

MVH/ Maria

Anonym sa...

DEAR HANNE,
Yes, we're back on-line !!!!!!!!!!!
Finally i can leave a message :) First may congratulations on your anniversary !! I am ofcourse very happy you started a blog and that we met on our blogs! Isn't it wonderful how things can go....we booked a holiday to Norway (our first) and it turned out we were not far from your home... so great !!
People overhere were really astonished about us having friends in Norway !! They did not know i had a blog so they were really wondering... hahaha!
Oh yes i still must thank you for the lovely birthdaycard and the super gift....is thatfrom a lovely shop in Oslo ?!?! I did something very nice with it..i'll show you later when i start posting again.
Well say hello to Y. and R. and hugs from all of us overhere.
Janneke.

Tone sa...

Hanne - jeg trodde du starta å blogge lenge før meg jeg!! Men det var jo bare ti dager før! - det var du som dro meg inn i det her - og TAKK FOR AT DU ÅPNA EN NY VERDEN!
Tone

Inspiration i vitt sa...

Stort grattis till dig på din ettårs dag, tänk vad bloggandet har gett mycket och vilka härliga möten du har gjort med flera bloggare, så roligt.
Hoppas att du fortsätter flera år till. Kramar till dig/Ingela.

GundaM sa...

Neimen, var ejg en av de første du traff her inne ja ;) Så artig da, og meg mister d uikke så lett heller ;0) HIhi, har nå satt roligheta i ramme du kommer nok til å få se det engang i bloggen tenker ejg ;) Står sammen med et bilde fra en gml melkerampe...

Jubileumsklem

belle-blanc sa...

Congratulations my Dear! I wish you many many more pretty and lovely moments at the blogger world!

Monica sa...

Det er bare bladene som spirer... Men, det er i alle fall liv i dem da:D

Roseplanene ja, jeg har bestilt to stykker + noen stauder hos Zimtrade: William Shakespeare 2000og Eden Rose (Pierre de Ronsard). Har også klar en bestilling hos Hagegleder, bl.a. Alchymist og Clair Reneissance og enda flere stauder;) Blir nok enda flere roser også, for Roseexperten hadde veldig mange fine;D

Klem