mandag 16. mars 2009

Lyst på nye smykker - trekning hos MONOme

Bloggen er min søsters og jeg er (sannsynligvis) hennes største fan. Der hvor jeg strever og sliter, setter hun isammen og det blir vakkert, vakkert.

Trekning på bloggen hennes her. Lykke til.

18 kommentarer:

Dagny sa...

Jaha, må inn og sjå da :-) Har forresten rappa drueboks-som-drivhus ideen din. Genialt :-D

Evami sa...

Søstra di lager nydelige smykker Hanne,men er hun like flink med blomster som deg da? Det er jo din spesialitet:) Klem Eva

liven sa...

Nydelige smykker hun lager søsteren din!!
Tror jeg vil hive meg på her:o)

Og du så spennede med skattejakt i eget hus da!!
Plantet stokkrosefrø på fredag.....har nesen nedi posen i et kjør:o)
Venter i spenning!!

Ha en fin kveld Hanne:o)

Hilde Iren sa...

Det er fint å ha en storesøster som nesten er et ikon i bloggverdenen og som hjelper meg å spre bloggen min :) og jeg måtte le når jeg leste Evami sin kommentar om jeg var like flink med blomster som Hanne - he he. Fortell om englandsturen Hanne, det var vel ikke en eneste blomst jeg visste navnet på tror jeg, bortsett fra at jeg kan kjenne igjen roser da (som rose altså...)
Men nå har jeg fått bok om blomster i gave (av Hanne :) så kanskje det hjelper seg...
Stor klem!
ps, smykket ditt er ferdig, ser om jeg får sendt det i morgen.

Hilde Iren sa...

Ikon er du enten du vil eller ikke - hi hi.
Smykket kan du ta som betaling for førsteklasses annonseplass...
god natt!

L i n d a l o v e sa...

Ja Hilde er virkelig flink å lage smykker! Jeg er helt imponert!! De er skikkelig lekre rett og slett..Så tar hun så fine bilder av de også:)Kunne tenke meg flere, og vil nok kjøpe noen, men hvilke?? Det er det store spørsmålet..

Anonym sa...

Hei Hanne, i have been admiring all the pictures from your little plants in the cellar. I want to start with the seeds as well but our shed is to cold and to dark i think ! I will have to put the little post in my "work-room" i think. There is a window and i will turn the heating low. Is that a good idea ? It must not be too warm is it ?
Greetings, Janneke.
PS I did put spinach seeds in my vegetable-garden and now the weatherman tells my tomorrow night it will be freezing again :(. Will this winter never stop, hahahah.

Anemone sa...

Jøssesen, her var mye nytt du.
Nytt oppsett på bloggen, stiklinger klare til vårsola og rydding i kjellerens skatter :-))
Det er nå jammen ikke bare jeg som saler nei :-)) tror jeg må vise disse bildene til gubben...

Gratulerer med dine foreldre!
klem herfra

lavendel mio sa...

For noen nydelige smykker søsteren din lager:)
Gratulere med dagen til dine foreldre!!
Jeg tror Snøklokkene heter Klosterklokker. Jeg har bygd hus på ei gammel tomt, og der vokser de over alt:))
Ha en nydelig onsdag, klem:)

Randi sa...

Nydelige smykker søsteren din lager. Hun kan dette og du kan blomster.

Takk for tipset ang. bilder. Dette har litt med innstillingene på skjermen å gjøre...og størrelsene på pc skjermen. Men skal ha det i bakhodet neste gang å se om jeg får fikset det på en eller annene måte.

Ha en fin onsdag så lenge

Anne Lise sa...

Tusen takk for hilsen, jenta vår!! Husker det som det var i går da du ble født. Det var like fint vårvær da vi gifet oss, som det er i dag. Dessuten var det nesten bart for snø. Jeg husker også at vi hadde maken georgine i hagen som den du har lagt ut på bilde. Det var før de dumme iberiasneglene innvaderte hagen vår. Det var da jeg skjønte at jeg kunne klare nesten hva det skulle være. Jeg klipper dem i to, og plukker dem opp med bare hendene.. Nok om det!! Takk for hilsen . Stor klem fra pappa og mamma

Loppeline sa...

Hei Hanne!
Så fint at du fant veien inn på siden min! Liker bloggen din kjempegodt, og du; så lurt med druebokser som drivhus da! Ser jeg skulle vært her litt før, men da skal jeg ta med meg tipset til neste års frøsåing:)
Klart jeg vil veilede deg ang stolen! -Ta gjerne bilde av stolen din og send den på mail til meg (loppeline@gmail.com) og si hva du trenger hjelp til, så skal jeg forsøke det beste jeg kan:) (Dette er kun hobby for min del, så det er ikke alt jeg kan..)
Ønsker deg en strålende torsdag!
Klemmer fra Loppeline

Lindas Hus.. sa...

Hei Hanne!Var innom hos din søster.
Ser du er ivrig gartner.Her nede er snøen borte,vi har det ganske vårlig.Var nettopp på kurs i pilfletting,artig.god helg!
Hilsen Linda :))

Tone sa...

hanne - har knollen spira enda?..... min er så fiiiiiiiin!!!

Lykke til på Abba.party i morra, gleder meg til å høre hva du hadde på deg - unngå platåsko, du knekker bare ankla....

Monica sa...

Joda, stemmer det:) Grunnleggende teknisk jeg også var på. I april blir det videregående kurs, teori og praksis en hel helg. I tillegg skal vi lære Photoshop:)

Roser er bestilt, 4 stk. i første omgang, men det blir flere... William Shakespeare, Pierre de Ronsard, Abraham Darby og Graham Thomas ble bestilt nå:D

God helg!

belle-blanc sa...

Hei Hanne,
I visited your sister's blog and left a comment! I love the green earrings you are also showing us! They ares soooo gorgeous! Hugs, Mira!

KLARA LAVENDEL sa...

Tusen Tack för gratulationen! Jag förstår dig angående England. Jag bodde där ett år och mitt första barn är fött där. Jag skulle gärna åka tillbaka=) Ha en fin vecka! Kram Ingela

Torilpia sa...

Jeg har fortsatt ikke hatt gleden av å besøke England .. men har veldig lyst til å reise dit. Skjønt det er nok Frankrike som er mitt ønskemål nr 1 :o)

Håper alt er bra med deg - klem!