søndag 22. mars 2009

Hva er det med det engelske?

PA010161 P9290080

Det er noe med meg og England? Jeg har alltid lyst å tilbake. Italia har noe av det samme, men det er allikevel England som står først. Jeg tror kanskje at jeg har forlest meg på engelske romaner, Jane Eyre, Fornuft og følelser, Hamlet. Jeg vil tilbake i år også - vi får se hvordan det går :) Ha en strålende søndag og en fin uke.

I don't know why I always want to go back to England. I have some of the same feelings for Italy, but England is nr. One. Maybe it was all the novels, Jane Eyre, Pride and Prejudice, Hamlet. I want to go back this year too. Have a lovely Sunday and a great week.

16 kommentarer:

Kathrine sa...

Sånn har jeg det mad Italia. Etter og ha bodd i en liten landsby langt opp i fjellene i Toscana for mange år siden, lengter jeg tilbake. Til rosmarinbuskene og oliventrærne, villsvin i skogene og all den gode maten. Og vinen, menneskene. Den roen som var der.

Fin søndag til deg:))

liven sa...

Heisann Hanne:o)
Kan godt skjønne du vil tilbake dit....har bare vært såvidt i Newcastle jeg!!
Enkelte steder vil man bare tilbake til:o)

Mens jeg først er her.......sådde stokkrosefrøene for en uke siden (ikke alle) og de er ikke begynt å spire ennå??????
Lurer på om jorden var for våt??
eller mener du jeg må smøre meg med tålmodighet???
De står under et lysstoffrør på kjøkkenbenken!!

GundaM sa...

Jeg har til og med en forkjærlighet til bilene der, men en kan da ikke kjøre i en Morris hele livet ;0)(ifgl min mann...)

Ha en anglofil dag !

Lyst på livet sa...

Jeg er så sagtens enig Hanne! Det er så vakkert alt som er engelsk :-)

Ha en deilig dag
Klem

Lindas Hus.. sa...

Hei Hanne!Skal bli morro å se bilder fra ditt kurs.Søylen skal over til bed i hagen.Hadde jo tenkt den til clematisen vi får se hvordan det går...
god søndag til deg også.Linda :))

Tove sa...

Eg blir gjerne med i "I love England"-klubben! Er så priviligert at eg har budd der borte og vore der på ferie og omreise fleire gongar seinare, men vil ALLTID tilbake!!! Er det ikkje rart? Om nokon hadde gitt meg 10 000 kroner i dag og sagt: REIS!, så hadde eg sett meg ned og bestilt flybillett til England med ein gong!

Så du forstår at du har mi fulle forståing...

Tone sa...

hanne!
Da har jeg starta ute i hagen!
L har klippet plomme-treet (ja det er helt sant, -- på den måten blir det ikke plommer, og han slipper å banne når han klipper plen....) - epletreet er klippet også, men det er jo mer etter reglene...
Har tatt bort alt det tørre fra alle klematisene - og håper at småfuglene skal forsyne seg av avfallet på bakken, det må da være perfekt redemateriale....
har sådd flere ampler også!

Drøm om England så mye du vil :-) Når du har vært aupair i London og ikke gjort noe annet enn å polere salongbord og stryke skjorter og merkelapper på herretruser, da får landet England en annen mening enn herregårder og shopping på Oxford street....men IRLAND derimot!!!

Skinkestek i ovnen, nybakt kake med kokosmarengs avkjøles i dette øyeblikk, så da kan de bare komme med S, foreldra ine - så skal det vel bli middag...

L har starta golfsesongen, så nå er han innendørs på Hauger og golfer!

Mens jeg - jeg skal flate ut med en kaffelatte i SOLA!!

Klærne vaier på snora og fruen burde rydda kjellern, men nei?...

Evami sa...

Heisann HAnne:)

Har fatktisk aldri vært i England jeg.Men skjønner jo din fascinasjon,og det gjør vel ikke så mye at de har mange flotte hager heller?

Her har dte snødd i natt/dag,og ungene har storkosa seg:) Mamma´n derimot kunne godt tenkt seg vår nå,men det kommer,det kommer:)

Ha en strålende søndag Hanne:) Klem Eva

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Elsker de klassiske engelske hagene,- et mekka for meg som aldri kan få nok av roser ute;-) En dæsj av dette, blandet med det rustikke franske, så er jeg solgt*s*

Ha en flott søndag!

Marie sa...

Har mykje reising til gode eg...
Dvs at eg har ikkje vore mykje ute av landet.

Fine bilde :)

Anemone sa...

Italia er nok favoritten her, men England er nok ikke å forakte det heller. har aldri vært noen andre steder enn London og Manchester jeg da, men byene byr jo på så utrlolig mye jo. Man kan dra tibake flere ganger og attpåtil oppleve noe nytt.

Var jo i riga sist helg jeg da, og dit går nok ikke ferden tilbake nei. Fasinerte ikke meg i det hele tatt desverre. men denne tiden er kanskje ikke den beste tiden å reise tilbake på heller da...

Elsker engelsk interiør jeg da, landstil fra landsbygda der, den har alltid fasinert meg i grunn. og hjerte mitt ligger nok mer der enn i alt dette hvite :-)

God ukestart til deg Hanne.

Hilde Iren sa...

- kjenner følelsen ja :)
Men kjenner jeg deg rett er du i england helt plutselig og rett som det er ;)
Tusen takk for at du holdt igjen innlegget ditt til ære for meg :D
Hils - og ha en fin uke
Klemmer :)

Les Cotrions sa...

Hello Hanne! I love England too! But my favourite country is France! I feel at home there! Of course we have rosemary with flowers! It's so nice with those little blue flowers! We have wonderful plants in the place where I work! I'll show you in one of the next post!
Have a great week!
Warm hugs
Vale

Merete sa...

England og Italia ja, flotte land begge to. Hadde tenkt oss til Italia igjen i sommer, men med sen ferie dropper vi det. England reiser jeg stadig til for å besøke mamma. Hun tar oss med til vakre små landsbyer, flotte manor houses med nydelige parker, og skjønne puber med deilig publunsj og engelsk sider.
Eia var vi der Hanne!

tutte sa...

Yes,it`s beautifult.

Marte sa...

Kanskje ikke så rart at man forelsker seg i Englang når man er hage glad. Første gangen vi var der oppdaget jeg jo hvor frodig det er. Trodde ikke det var SÅÅ frodig!! Vi har forelsket oss i Isle of Wight. Et herlig sted med herlige mennesker.
Hilsen marte