tirsdag 24. mars 2009

Jeg er feriesjuk!

IMG_3545 IMG_3546 IMG_3547

Sitter og ser på feriebilder. Leter på nettsteder. Lengte meg bort til sommer og sol. Her er snøen gjenstridig og kulda på natta vil ikke slippe taket. Svigerfar trøstet med at det var kaldere i fjor på samme tid - 17 var det da. Nå er det - 5/ -6. Det er da ennå noe, men det er så mye snø.

Tone meldte at mer snø var i anmarsj og nå lurer vi på hvordan man skal unngå å bli gal?

This are pictures from our holiday 2007 in a little town called Stamford. It was beautiful and I want to go back - away from the snow and the cold winter. I am sick to go somewhere warm and nice. Please help me to take the snow away - anyone!

Near Stamford you can visit Burghley. The house/place was used to several films, Elisabeth the golden age, Pride and Prejudice and The Da Vinci Code. It is a beautiful house.

12 kommentarer:

Hilde Iren sa...

Jeg var ikke spesiellt feriesyk før jeg kom innom men nå ble jeg det... har snakka litt om legoland - er jammen ikke sikker, hvis jeg fikk velge ble det nok et annet sted :)
Hils og kos fra meg

Evami sa...

Ferie høres deilig ut HAnne:) SKjønner at du drømmer deg bort jeg,for jeg er også dritt lei av vinter og kulde:( Men det er jo baer mars,så det kommer vel flere snøfall her også:(

Men godt å ha gode minner å se tilbake på og drømme seg bort i:) NÅ er det senga her,du skjønner kanskje hvorfor:) KLem Eva

Lyst på livet sa...

sÅ STILIG! Jeg var på studietur til Stamford i 1994 og hadde praksis på et arkitektkontor der. Nyydelig, liten by.
Og ja! Vi vil ha sol og varme og IKKE mere snø.
Tenk å ha så mye penger og egendisponert tid at man bare kunne ta ferie når behovet meldte seg da! Mmmmmm

Ha en deilig dag Hanne!

Klem

Kathrine sa...

Da er det fint å kunne drømme seg bort med feriebilder ja:) Minus 8 til oss i dag, men sol. Is ute, som jeg håper bløtner opp i løpet av dagen. Fyrer i ovnen:)
Flotte feriebilder! Alle mine Italiabilder har jeg som lysbilder. Går vel neppe å scanne inn heller..Og fremviseren har ikke pære.

Ha en fin dag:))

Tone sa...

Hanne - jeg kan bare bekrefte det de sa på radion i morges...... "ta fram skia" -
Jeg skal innrømme jeg gleder meg til påskefjellet - men N Å er det jaggu ta meg slutt på tålmodigheten min her nede på lavlandet.
HJÆÆÆÆÆÆÆLP!

Tulip sa...

Ja du får lytte til din svigerfar! Tror nemlig han har helt rett...det var nok kaldere i fjor på denne tida!

Og ja, jeg er feriesjuk jeg også...sukk!!! Koselig å drømme seg bort!

Ninni sa...

Ja, man kan lengte seg bort til varmere strøk når som vinteren nekter å slippe taket. Iskladt er det, men enda kaldere i fjor altså? Men til uken er det meldt mildvær, så det er håp!

Du lurte litt på sommerfuglbusken. Den er slik hvert år den. Den skal klippes ned hver vår for å få fin vekst og mange blomster, så den kommer fort tilbake igjen med nye skudd. Jeg har en hvit utgave, men øsnker meg 'Black Knight'. Den får dyp lilla blomster og har en nydelig vaseformet vekstform.

Ha en fin ukeavslutning, med ønske om varme og sol :)

Elisabeth sa...

Uff, ikke nevn mer snø og kulde. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg var så lei av vinter`n ;) Feriebilder er mye hyggligere å se på ;)

Lindas Hus.. sa...

Hei Hanne!Deilig å drømme seg vekk når det er ruskete å kaldt ute.
Flotte bilder fra Burghley.

Lindas Hus.. sa...

Hei Hanne!Deilig å drømme seg vekk når det er ruskete å kaldt ute.
Flotte bilder fra Burghley.

Anonym sa...

Hei dear Hanne, if you want to get over away from the snow maybe you
could come over here next week, hahahaha, there is no snow and it seems to get a little warmer: 14 degrees C. It's a shame that during the night it will be zero or below zero :( How can i ever put seeds in my vegetable garden ! We found a B&B in Oslo for the saturday and it's only 2 minutes with the metro from the citycenter !! Sounds good don't you think :)
Is there something special i can get you from the Netherlands ? Just let me know... maybe dahlia's ?? :)
Have a nice weekend, hugs, Janneke.

Nyperota sa...

Hei.

Italia venter på meg : )

Ser du har sådd i drue
esker, smart. Tenkte
jeg skulle så i små
avisbeger, om du forstår (?)
Må jeg da ta dem av før
jeg setter dem i jorda ?

Ha det bra : )