torsdag 5. mars 2009

Nå er jeg skikkelig forbanna! I am really mad!

Jeg åpner redigeringsverktøyet, men får jeg det til? - NEI - jeg gjør ikke det. Jeg får ikke laget bloggen min finere! Det hjelper ikke å ha skrevet ut hele malen på jobben fra Anne - neida, fordi jeg greier det ikke! *grrrr* - html møkk og skitt!

I am angry - I can't manage to do a better look on my blog. I don't like HTML - *grrr* - even though I had a receipt from Anne. Maybe I am stupid (or maybe I've never learned HTML) *grrr* again!

7 kommentarer:

Lyst på livet sa...

HEEEELT ENIG!!! HTML-møkk og skitt.
:-)

Miamor sa...

Næmmmen..har du ingen sekretær..det har jeg....det måå du skaffe deg.....

Hilde Iren sa...

Ikke sutre! Bloggen din er kjempefin! Ella hadde sett at du bytta bilde i toppen med årstia, hun kallte deg skikkelig flink :)
Hvis det er noen småting med html kodinga du lurer på kan du jo også maile Atlemann, han kan lese de greiene der (har vært inne på min og redda meg et par ganger....)
Sees på lørdag!
klemms

Som mine dager er sa...

HTML kan sette grå hår i hodet på uinnvidde. Og der er jeg! Kan bare bittelittegran ...

Hva er det du ikke får til'a?

Marit

GundaM sa...

Vet hva du mener ;(

Selv prøver je gå krympe bilder men får jeg til det...?

Prøv ro dæ ne no og prøv siden er mitt råd ;0) Klem

Anne på Moseplassen sa...

hei :)
hvor er det du har problemer? Det kan godt være at blogger har gjort en endring så min bruksanvisning for noe ikke er riktig lenger... :( Send meg en e-post, så skal jeg hjelpe mer konkret :)

Anne på Moseplassen sa...

rødme, om det var tre kolonner så har jeg oppdaga at det var blitt noe tull med kodene. Den for b@@@@ bloggen automatomskrev kodene og la til masse krap.

Fikser dette i morra, om det ikke var tre kolonner så send mail!