mandag 9. mai 2011

Gullunge og rotekopp!

Denne avleggeren av meg selv har jeg laget selv, med litt hjelp selvsagt - men ikke mye ;) Båret henne inne i kroppen min og sørget for at hun kom helskinnet gjennom barndommen og oppveksten. Grunnlaget er lagt - og nå er nesten bare å krysse fingrene og bare å håpe på det beste (dette er selvsagt bare noe jeg sier og forsøker å holde meg til). Vi hadde en aldeles flott konfirmasjon - og alt var helt strøkent. Konfirmant, gjester og mat... men - vi har svært, svært få bilder som kan brukes til å henge på veggen eller som takkekort. Vi må rett og slett mekke det til - og det er ikke første gangen det har skjedd! Dessuten har jeg så stygg hårfarge at det er helt ubrukelig uansett... makan! Denne flotte jenta er perfekt - både på håret og ellers! Mammas jente! Gullunge og rotekopp. Nå kan jeg konsentrere meg om andre ting - plutselig var det over. Få ryddet opp og glede meg til en ukes ferie som skal brukes i hagen! Må bare i en bursdag og et par ballettforestillinger først. Godt at man blir holdt i ånde!

3 kommentarer:

liven sa...

Gratulerer med vel overstått konfirmasjon!
en flott jente du har Hanne :o)
Nå kan du slappe av og kose deg litt nå da......litt merkelig etter å ha tenkt på denne dagen i månedsvis....hvertfall har det slik hos meg :o)

ha en flott uke

Ekte Interiør sa...

Så nydelig datter du har! Etter mye jobb får du kose deg i hagen nå! Det deiligste sted på jord. :-)

Grethe 'gyldenlakk' sa...

Gratulerer! Da var vi også ferdige med lørdagens konfirmasjon, og poden hadde en flott dag. Nå er det mulig å ta igjen litt i hagen og andre ting. Og det med bilder... etter så mye jobb og tankearbeid for å få til et fint pyntet bord, så klarer jeg ikke engang å få tatt bilde av bordet ... sånn i tretiden på natten.