fredag 14. oktober 2011

Er det floks Trine?

image I sommer etterlyste jeg hvite floks på Facebook. Jeg fikk napp – og dro til en utrolig hyggelig bekjent som hadde hvite floks, uten snegleegg.

Trine; dette er vel ikke floks? Den er flott og hvit – men det er ikke floks…
Nå er jeg spent på om noen vet hva det er… Den er litt høy, ca. 50 cm og den blomstrer nå. Noen som vet?

2 kommentarer:

Trines Hus og Hage sa...

Hei Hanne.
Endelig en dag som jeg har tid til å blogge litt, og så kommer jeg over bloggen din med hagespørsmål til Trine. Er det til meg? Jeg kan uansett svare deg, navnet mitt er jo Trine, og jeg kan fortelle deg det du selv tror, at det ikke er en floks du har fått. Du har fått en høstasters, fin plante det også. Hyggelig å ha i hagen. Så kan du jo jakte videre på hvit høstfloks. Skal vel egentlig ikke være så vanskelig å få tak i den ville jeg tro. Husk å gi floksen din nok vann når du finner den, ellers kommer det lett meldugg. Jeg har ingen floks selv, men har akkurat tenkt samme tanke, at den kunne jeg egentlig tenkt meg. Asters har jeg derimot, de står og blomstrer i hagen nå hos meg også. Floksene vil jeg tro er avblomstret på denne tiden.
Ha ei riktig god helg!
Klemmer fra Trine

Trines Hus og Hage sa...

Hei igjen...kan hende jeg var litt rask når det gjaldt å si at det var bergasters. Det finnes så mange asters, at jeg skal ikke med 100 % sikkerhet si at det er en bergasters, men asters er det iallefall helt sikkert. :-)