torsdag 12. januar 2012

100 følgere på bloggen - trekning

image I dag var det 100 følgere – og jeg tenkte at jeg skulle lage en trekning blant alle mine følgere i løpet av neste uke. Spre litt glede i hverdagen…

Så hva skal jeg trekke synes dere? Noen frø kanskje – noen valmuefrø?
Har dere lyst på det? Noen valmuefrø fra min monstervalmue? 

Bildet er tatt 11.1.12 – hagen i vinterskrud. Jeg var skikkelig dårlig, men solen var så vakker så jeg måtte en tur ut på verandaen og måtte inne å hente kamera. Synd at jeg var så slapp – hvis ikke burde jeg vært ute en tur.

Gleder meg til å ta fatt igjen – hente nye roser og plante nye stauder og sommerblomster. Kanskje blir rosebuen vakker i år. Sist år var den bare bittelitt vakker. Jeg får jobbe litt med rosene som står der i år, slik at de får alle gode muligheter. Det er mye flotte skulpturer også på vinteren – de er bare litt mindre tilgjengelig.

Men, da blir det trekning da – skal vi si neste helg. Om en uke, så får dere se bilder av valmuen også. Jeg må også tenke på hvordan jeg skal gjøre trekningen. Tall kanskje – og telle dere Smilefjes som blunker. Ha en fin helg – kanskje med noe skigåing? Jeg ser jo folk i Rogaland og andre flotte strøk både har krokus og iris. Ikke her nei. Her er det frost i bakken og ikke noe tegn til hverken snøklokker eller andre herligheter!

6 kommentarer:

marit´s,,, sa...

Gratulerer med 100 følgere , det er moro å se at bloggen blir lest og at en får så mange venner i bloggverden.
Så artig med trekning .
God bedring , klem fra Marit.

Maria sa...

Ja, gratulere med 100 følgere! Og frø er den perfekte give away tingen!
Ha en fin dag:)
Maria:)

Fru.Underberget sa...

Så gøy! Gratulerer med så mange følgere. Du er en av hagebloggerne som jeg ofte kikker innom:-) Jeg vil GJERNE vinne valmuefrø eller andre frø:-) Spent på hva du lodder ut.
Ha en fortsatt fin dag:-)
Klem fra Berit

Grethe 'gyldenlakk' sa...

Så hyggelig med 101 følgere, Hanne. Mye fint å følge med på inne hos deg! Frø kan man aldri få for mye av. Det går heller på overskuddet til å få frø og planter i jorda, og da er det så flott med inspirasjon og deling av tips og bilder på hagebloggene. Får håpe på lykkeloddet hvis du går for en utlodding. Ha en fin helg - snart er den her!!!

Klem fra Grethe

Tigertina sa...

Gratulerer med så mange følgere! Så gøy!:D
Og trekninger liiiiker vi, ja takk ;)

Hilde Iren sa...

hi hi, må vel prøve lykken selv om jeg sikkert hadde fått noen frø hvis jeg grein meg til det :D
...og du vet jo at hvis du gir meg noen frø må det følge en supportavtale med...

God søndag!
Klem fra Stathellegjengen