tirsdag 3. januar 2012

Dette bedet skal jeg gjøre mer av…

[image3.png] For andre ser dette kanskje både pinglete og rotete ut. Sannheten for meg er at disse staudene var helt utrolige sammen med rosene i år. Regnsommer tatt i betraktning. Fargene er vakre. De dufter og det var sommerfugler gjennom hele sommeren her.

Staudene vil neste sommer være tre år – rosen det samme og de vil være litt mer voksne.
Foran skal jeg straite opp med Marikåpe, kattemynte – eller begge deler, evt. noe annet som passer. Geranium for eksempel… Mange muligheter. Jeg planlegger hele tiden nå!

5 kommentarer:

Tua sa...

Syns bedet er fint:) Har du katt eller det er i nærheten av deg ville jeg ikke hatt kattemynte i bed, men satset på noe annet. Kattene ligger og ruller seg i kattemynta til den ligger paddeflat og full av pels, så kattemynta måtte vekk fra min hage, det er dessverre for den er utrolig vakker og lengeblomstrende.

Maria sa...

Veldig bra fargekombinasjon! Jeg har et rosa og hvitt bed planlagt, tenkte egentlig at jeg ikke skulle ha noen roser der, men nå må jeg tenke meg om, for bedet ditt så veldig fint ut:)
Ha en fin dag!
Maria:)

sologbolig sa...

Fint bed og eg er imponert over at du klarer å tenke blomsterbed i januar. Men det er kanskje det som er clu'et for å få det fint.
Ønsker deg fine dager i det nye året. Klem.

Linda sa...

Synes beddet ditt var veldig fint jeg:) Herlige farger:) Og lykke til med planleggingen:) Og takk for kommentar hos meg, så kom fant jeg din verden også. Jeg kommer gjerne igjen:) Klem

Landbohaven sa...

Hvor er det fint.
Tak for kigget.