lørdag 14. januar 2012

Det blir mye repriser nå…

[image%255B20%255D.png] Fra Rogaland – og andre steder sør-vest i landet vårt, Danmark og Syd Sverige kan vi nå lese rapporter om vår. Her er ingen tegn på vår. Vi skal først overleve februar – og jeg har da kjøpt meg ny skibukse og vinterjakke for anledningen! Det kan jo hende at det blir skivær i februar og at jeg får bruk for det. Uansett får jeg bruk for den buksa når jeg skal luke til våren!

Jeg planlegger og gleder meg til vår, sol og sommer! Gleder meg til pionene kommer igjen og nye stauder i bedene mine. Jeg gleder meg også stort til lukta av våt, rå jord – og gleden over å gå en runde morgen og kveld.

3 kommentarer:

Villrose sa...

Lukebukse er kjekt å ha ;-)

krepsemor sa...

Ja, og høre vannet dryppe fra taket, men først må vi vel ha snø der? He-he! Lite snø her også, men den kommer vel. Vi har jo bare januar ennå! Var det opp til meg, skulle denne vinteren gå fort, og heller satse på en laaaaang vår, for våren er den aller beste tiden, syns jeg!
Ha en fin søndag!

Tone sa...

Jeg og har gått i hagen og planlagt igjen i dag - og det er ikke sant at det ikke er vår snart!! Rabarbaraen har røde knopper under der, sjokkartet opplevelse gitt, stakkars, tenk det blir sikkert snø og kaldt snart!
Bloggen min har ligget brakk ett år - men nå tenker jeg at jeg er klar igjen, så det er bare å la det stå til.
ha en fin søndag, her lukter det lammesteik.
tone