tirsdag 10. juni 2008

Little bit of this - little bit of that...My husband builded this stone shelfe. It's very nice, don't you think?

TIL MIN MANN (og som info til alle dere andre):
hver gang jeg skriver "min hage - gården min - mitt blomsterbed - mine blomster - mine roser osv." så mener jeg å si "vår hage - din gård - vårt blomsterbed - mine roser - ditt hus". Nå har jeg sagt det en gang for alle. Skriver feil hele tiden!

To my husband (and as information to all others):
Every time I write "my garden - my flowers - my roses - my little farm - my house" I really mean to say " our garden - our flowers - my roses - your little farm - your house". So - It has been said. I write it wrong all the time.

Siden dette er et lite påminnelsesinnlegg til meg selv passer det godt å minne mannen på at det er en måned til min bursdag!

Since this is a remainder for my self - it is appropriate to remain my husband that it is one month until my birthday!

6 kommentarer:

Frida sa...

Södra Sverige är fint, där bor jag men inte så långt ner som Ystad. Det är en mysig stad. Stockholm är också underbart på sommaren.
Kram frida

Kerstin sa...

Herlig!!!!!

Nyt dagen og rosene dine;=)

Evami sa...

Det er da så lettå skrive min,når det er en selv som sitter og forteller om hva en holder på med:) Men så snilt av deeg å klargjøre det for mannen din ,sånn at han ikke føler seg utelatt:)
Koselig hylla ha har laga til deg.. Har plass og hagelandskap til det dere:)

Så godt å se at det er andre som har hauger med klesvask,her var det nesten kaos når det var varmt... Ubrettta klær over alt,vi var jo bare ute....

Og for et basseng frøkna har,tar litt tid å fylle det da,og hvordan greier dere å holde det varmt???

Men skjønner at hu stortrives der da,spesielt hvis hu er en badenymfe......

Ha en fin onsdag,jeg skal på ovnslån til mams og paps,for steikeovnen min tok natta midt under pizza steiking i går kveld:(

KLem Eva

Magny sa...

hei-hei... ja jeg kjenner meg igjen,- skriver min og mitt også,- sikkert fordi vi henvender oss til enkeltpersoner i bloggen.
takk for titten hos meg ;O)
klemmmss

My lovely cottage sa...

your husband did do a great job! i'm the same as you, to many times i think i'm speaking in terms of me instead of us. and my birthday is coming up tomorrow.
he won't forget!! (i'll make sure of that, hihi)

Gunda sa...

Hei!
Sååå nydelig den danske potterosen var...helt nydelig :)