tirsdag 17. juni 2008

Missekåring, bryllupsdag og sånt...Dette er min egen Baby Violet - som nå er stor stemor. Nå er hun Frk. Stemor 2008, kåret av lesere hos Moseplassen. Moseplassen har en veldig fin hageblogg så det er vel verdt et besøk for folk med grønn fingre, folk som ønsker å ha grønne fingre, folk som tror de har grønne fingre (men som innser at det aldri blir noen stor prydhage) og for de som ikke har grønne fingre og som har forsonet seg med det!

Jeg har fått feriepenger og hvert eneste år iallefall de siste 6 årene har jeg vært og kjøpt krukke på Krukkegården. Ikke i år... - jeg fikk litt abstinens... Måtte kjøpe noe annet småtterier. Noen mer vellykkede enn andre...

Skiltet var vellykket - men jeg har ikke noe sted å henge det. Kanskje jeg gir det bort i bursdagspresang. Den tanken hadde jeg inne hele tiden *kremt* - ikke noe impulskjøp her nei.
Putene var vellykkede, men hvis jeg skal beholde dem må jeg bytte ut alle de andre putene også... hmmmm.... Blir litt dyrt sjø! Men, de er veldig fine - ikke sant? Fant dem på Sinclaire i Larvik. Dra innom! Veldig fint.Også har jeg handlet en masse andre ting som jeg må plassere litt først før jeg evt. legger ut. Samt nye sko, sko til datteren, skrin til datteren (det skal jeg ta bilde av etterhvert - fordi det var utrolig søtt), nytt sengetøy (tas ikke bilde av før soverommet er skikkelig ryddet og rommet er malt). Mere? Jada - masse, men jeg kan ikke si alt for da tror dere vel at jeg har helt kjøpemania ;)

Til slutt må jeg nesten nevne at min mann og jeg har 15 års bryllupsdag i morgen! Det skal feires med jordbær og cocosboller i nytt sengetøy! Det blir fint å sove der etterpå kan dere tro ;) Eller nei - husbonden har lagt seg og sover antagelig alt..! Årets første norske jordbær her i huset. Deilige Coronabær fra Frogn.

I anstendighetens navn - Hurra for oss - det er ikke alle som greier 15 år. Jeg kan ikke si at jeg er like glad i ham som jeg var for 15 år siden. For nøyaktig 15 år siden, i skrivende stund, vurderte jeg sterkt å stikke av. Godt jeg ikke gjorde det! Glad i deg vennen (jeg vet nok at du smugleser innimellom).
Ha en strålende uke alle sammen. Jeg sitter på verandaen og gremmer meg over brunsvidde plener og ugress både her og der. I morgen må jeg vaske rosene for lus igjen. Jada, vasker med klut og vann! Funker som bare det. Det gjelder å ikke ha flere roser enn at det er morsomt å vaske dem.

English: My Baby Violet won the contest at Moseplassens blog. She is beautiful, but she has grown up since I took the picture. Tomorrow we celebrate our 15th anniversary of marriage. It is almost as if I cannot believe it! Think about it – 15 years… Weird… We are going to celebrate with the first Norwegian strawberries and snowballs in new bed sheets. On the other hand – I do not think so. My husband is in bed, probably sleeping already….

Since my payday, I have been shopping like a maniac, shoes for me and my daughter, bed sheets, some small (useful) things, new pillows for my living room/sofa. If I keep them, I have to change all the pillows… The old ones do not fit with the new pillows. My goodness… More shopping...

24 kommentarer:

home 4us sa...

Gratulerer med bryllupsdagen i morgen!
Høres ut som om du har vært på en skikkelig shoppingrunde:)
Deilig å "ta av" litt av og til. Var selv på en liten rundtur idag. Skulle kjøpe hagemøbler, men de hadde ikke inne de møblene jeg skulle ha. Derfor ble det istede to stoler. Kjøpte også sengeteppe til tre senger, håndduker og servietter på KID- masse på 50%!!

Kjøpte også en del hagespill: dart, crocket/cricket og kubb.

++++
mye mer:)
Ha en fin uke videre:)

Evami sa...

Kjære Hanne!

ratulerer så masse med bryllusdagen imorra,tenk 15år,helt utrolig bra det:) Så koselig å feir emed jørdbær og kokos -boller i nytt sengetøy. Høres romantisk ut det,spesielt hvis dere mater hverandre.. tihi...

Og grattis med Baby Violet som frk.Stemor. Hu va nå bra fin da:)

Og all den shoppingen,kanskje vi ikke må ha alt for langt pit-stop i Larvik..... Time det sånn at vi rekker båten og that´s it.

SÅ flink du er som vasker rosene me klut og vann,for en tålmodighet Hanne.Blir helt imponert jeg...

Nå er jeg tøgd og utspøtta som det heter på trøndersk... Slitsomt å feire 3-års dag skal jeg love deg... SIkkert mere sliten enn bursdagsbarnet,som jeg tror har hatt den beste dagen i sitt liv... vi måtte synge bursdags-sangen 2 ganger sånn at han fikk blåse ut lysene flere ganger,han strålte:)

Så nå siser jeg god natt og sov godt:) Klem Eva

Karna sa...

Gratulerer med bryllupsdag, klart det må feires i nytt sengetøy...

Jeg blander grønnsepe og litt vann og spruter på rosene mine, da faller lusen av med en gang....

Kerstin sa...

Gratulerer med bryllupsdag:=):=)

Høres ut som du har et en skikkelig hyggelig handletur!! Putene var kjempefine.=)
Det er alltid koselig å kjøpe noe nytt:=9
Gleder meg til å se bilder på all tingene du har kjøpt.
Ha en strålende fin bryllupsdag:=9
Klem

Jonna sa...

Hei, Hanne!
Stokkroser er jo 2-årige, men de kan komme igjen om man kniper dem før de har frødd seg.
Om de frør seg kommer det muligens nye småplanter, men kanskje de ikke blomstrer før til neste år?
Skal man ha stokkroser samme sesong som man sår, bør en så i desember, har jeg lest.
Det gjorde ikke jeg, så derfor disse ferdigkjøpte som er av typen sommerstokkrose (hva nå det innebærer)
Ellers takk for kommentar igjen, og gratulerer så mye med bryllupsdagen!

moseplassen sa...

Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Håper dere får en fin feiring, og en fortsatt fin hverdag sammen :D

Og tusen takk for alle gode ord :)

Evami sa...

Kjære Hanne !

Gratulerer så masse med bryllupsdagen idag:)

Og så har jeg akkurat vært en tur i postkassa mi:) Tusen takk for nydelig såpe,flotte hjerter og koselige ord:) U made my day... Godt med slike fantastisk omtenskomme bloggvenner som deg:)

Stor klem fra en rørt og takknemlig Eva

Evami sa...

Hmmm,så rart for jeg har jo sette den flere ganger jeg på bloggen også. Synes den er så søt og flott at tårene renner hver gang jeg ser denne snutten...

ha en koselig kveld i nyttt sengesett:) Klem Eva

Gunda sa...

Hei!

Gratulerer med bryllupsdagen som var i går :)

Har et nært forhold til Larvik, mye familie osv.I den byen går du enten oppover....eller nedover.Sånn er det:)
Putene du har kjøpt er bare nydelige!
Jeg måtte lese to ganger om rosevask. Det må prøve ut på mine egne roser.De sliter med de samme "dyra"...blir spennende.
God kveld!

Anonym sa...

Hi Hanne,
Two times congratulations for you: on you weddingday (those snowballs look yummie, yummie, have to try them next month :)) and what a succes with your lovely Violet. Those pillowes you bought are gorgious, really beautiful.
I am still enjoying "Vakre Hjem &Interior" So pleased with it !!!!
Greeting, Janneke.

Anemone sa...

Seieren var virkelig velfortjent, det skal du virkelig ha Hanne.
Lo høyt også da intervjuet ble publisert inn hos moseplassen.
Din stemor miss og Silje, moseplassen min var de flotteste !!

Evami sa...

Heisann!

Fjerna hele forrige innlegget jeg,og la det inn på nytt..Nå skal Christian the lion virke... SÅ alle kommentarer og alt forsvant:( Klem Eva

Anonym sa...

Gratulerer med bryllupsdagen. Greit å kunne bruke penger på det man "har lyst" på når det passer seg sånn. Må innrømme at jeg trår til med gift mot lusa. Flink du!

Lyst på livet! sa...

Gratulerer med seieren Hanne! Både på blomsterfronten og ekteskapsfronten!
15 år er bra jobba! Jeg klarte ikke mer enn 10, selv etter knallhard jobbing :-). Får satse på at det går bedre denne gangen....

Men...da får jeg vel skjerpe meg litt! Er nemlig ikke god å ha i hus om dagen...
Men i morgen kveld, serru....da tror jeg de fleste byrder er ramlet av mine skuldre. Begynner å ane håp om at ferien kommer likevel!!

Klem Torunn

alvorada sa...

Jasså, så det var du som vant missekåringen ja! :) Kjenner en av de andre kandidatene skjønner du, så jeg har vært inne og stemt. Gratulerer!

Hvis du sender navn og adresse til alvorada@live.no så får du en liten pay-it-forward-gave i posten. Du var nr 4 til å svare, men det ser ikke ut til at nr 1 har egen blogg, så da rykker du opp på 3.plass :)

Så utrolig søt den ene lille markjordbæren reservert pappa var! :)

borghild sa...

Grattis med bryllupsdagen til deg og din kjære!! Kjempebra med 15 år, og dere får slå til med 15 til!:-)
Det er jo forresten deilig å svi av noen kroner når feriepengene kommer, jeg føler også at alle innlegg i det siste handler om shopping...uff...*flau*
Kos dere med jordbær og kokosboller iallfall, uansett hvor de fortæres;-) Klem B:-)

alvorada sa...

Hei igjen!

Neida, det er slettes ingen dårlig deal! Det er mer lykke i å gi enn i å få, den største gleden du kan ha det er å gjøre andre glad osv. osv...! :) Hvis ikke kan du jo bare poste et nytt innlegg RETT ETTER pay-it-forward-innlegget, så ingen rekker å skrive seg på, tji-hi ;)

Og ja, gaven må sendes innen 365 dager ja.

Frida sa...

Hej!
Tack för din gulliga kommentar, vilka fina kuddar.
Gratulerar till er brölopsdag!
Kramar Frida

MiaMaria sa...

Hej!

Lycka till inne hos mig!

Och grattis på bröllopsdagen!

Det kommer att finnas skyltar till försäljning, något önskemål?

HA´en bra morgondag!
MiaMaria

Ellas Inspiration sa...

Ha en riktigt skön Midsommar!

Typiskt svenskt men en härlig helg får du ha iallfall!

Kram Karin

marga sa...

A bit to late but i wanted to congratulate with your 15 years of marriage. Love te new pillows on your qouch and the violet is looking so pretty!!!!!

Evami sa...

Billig var voksduken også,99 kr meteren.... Litt anna kvalitet enn de jeg kjøpte på Kid...

HA en flott kveld:) Klem Eva

Evami sa...

Ville bare ønske god helg:) Vi drar til Åre no snart... Blir deilig:) Kos deg i helga:) Klem Eva

tinemor sa...

Masse gratulasjoner med 15 år, for to dager siden!!
Så bra!
Vi har 17 års bryllupsdag den 17 august.
Ønsker deg og dine en riktig god helg!