tirsdag 2. desember 2008

Der ja!

Tusen takk alle dere snille for lykkeønskninger til eksamen - jeg tror det hjalp meg mye :)

Vel, nå var det gjort. Ut med Sennett, maginalisering, sosial ekskludering, Marx og Weber. Inn kommer ballett, pepperkaker, julegaver, kos og moro!

I løpet av noen dager skal jeg nok inn å hilse på alle dere som har vært hos meg i min fraværsperiode. Takk for det.

English: I belive it went well today - and I think all the greatings to me about my examine helped. Thank you so much.

Today I share with you one of my prettiest roses: Peace. I look foreward to summer. It is dark in Norway these days, but there came some more snow today. That helps. I'll try to visit your blogs back within a few days. Thank you for visits on my blog and that you do not forget me.

10 kommentarer:

Som Mine Dager Er, sa...

Finally toback !!! Du har vært savnet, men forstår deg veldig godt også. Utdanning og eksamen SKAL og MÅ kreve sitt skal resultatene bli gode. Håper dine resultater vil bli outstanding!!!

Det er vel nå du skal brette opp ermene og starte juleforberedelsene. Jeg det isåfall med glede og unngå for all del stresset. OG takk for koselig hilsen Hanne.

Kramar dej

Marit

Tone sa...

Hey!!
Missed you!!
Og så så bra at du er i siget og klar for kos og kan klappe sammen bøkene dine. Det er bare å hive seg etter vårs energiske husmødrene som du sikkert skjønner er så perfekte at alt bakverk snart er i alle bokser og intet blir ødelagt.......HA.HA.
Håper vi får skvisa inn en lunsj før jul???
Hilsen rydde-og-pms-Tone

Mia sa...

Grattis, grattis, så masse med vel overstått eksamen! Og gled deg til all kosen som følger med nå, i denne herlige førjulstiden.

Anne på Moseplassen sa...

gratulerer med vell overstått! Så deilig at du er ferdig i god tid til jul da, ikke sånn som meg som som oftest hadde siste eksamen den 21 eller 22 og da bodde langt fra der jeg feiret jul..

Kerstin sa...

Gratulerer med overstått eksamen=)
Ja nå er det å starte juleforberedelsne. jeg har ikke kommet i gang med så mye enda. Syns tida går så fort og blir litt stresset. Må prøve å puste litt=)
Klem Kerstin

MonaLisa sa...

Gratulerer med vel overstått eksamen lille ¨venn! Håper du er fornøyd, da er alt TOPP! Fint å ha deg tilbake. nyt advents tiden med pepperkake, gløgg og ett sosialt liv! Stor klem

Miamor sa...

Så flink du har vært..nå må du kose deg min venn med advent og ikke stresse!! Her prøver vi å la humla suse litt, selv om det er feil årstid for humler....Nyt Dagene!! Klem fra Marit ;)

Anonym sa...

Hi Hanne,
So glad that your exam went well !! And also glad it's over now so you can enjoy the december month ! We cannot imagine here that it is quit dark with you all the time,but i can imagine snow is a good thing then !! We would like some snow as well,especially for Christmas, but it (almost) never happens :(
Greetings to your family and enjoy the advents time.
Hugs, Janneke.

Evami sa...

Kjære Hanne:)

Så bra at du føler det gikk bra på Eksamen:) Det fortjener du etter den innsatsen du har lagt ned:)

Og savna det,det vet du at jeg har:) Deilig å skulel begynne å ordne til jul,det er noe av det herligste jeg gjør i løpet av året:) OG du som skal på ballett og se på frøkna di danse,da kommer det vel noen tårer??!
Får jo tårer i øynene bare av å se ungene gå i Lucia-tog jeg:)

Kos deg Hanne:) Klem Eva

sticker sa...

You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
handmade jewelry