fredag 3. juni 2011

Alltid gammelt nytt?

Når man forholder seg til sør-svenske, danske, nederlandske og engelske blogger her i Norge - ja, så blir alt nytt i min hage gammelt nytt. Noen sletter bloggen fordi de er redde for å gjenta seg selv.

Jeg startet med bloggen fordi jeg hadde lyst til å ha en oversikt - dagbok over det jeg gjør og å se hvordan årene er forskjellige og hvordan haven utvikler seg... egentlig lager jeg bloggen mest for meg selv og tenker at hvis noen andre synes det er gøy, så er det hyggelig!

Det jeg har stor glede av er å lese andres blogger og få inspirasjon som jeg kan bruke hos meg. Ikke Copycat - det blir aldri det samme uansett. Hvis man lar seg inspirere av det engelske, må jeg finne varianter som egner seg i Norge - her hos meg. Mine Austin-roser vil aldri bli 1,5 meter høye uansett hvordan jeg duller, luker og gjødsler dem. Det er fordi de alltid fryser ned hver vinter og må begynne på nytt hvert år. Sånn er det - og det er ingenting å bruke tid på. Hvis jeg vil ha digre busker må jeg velge andre sorter. Det er det som opptar meg hele vinteren - hva kan jeg bruke, hvor kan jeg bruke det og hva er det jeg vil?

Så, derfor mine venner - jeg vil egentlig alltid være gammelt nytt. Det er opp til deg om du vil være med eller ikke. Bildet er gammelt nytt for noen - men veldig nytt for meg. Min nye og første"Louise Bugnet". Hun er vakker og dufter nydelig! Hvis du liker henne kan du lese mer om henne her.

PS! Sommeren er omsider her DS!

2 kommentarer:

Herman Grans ♥ sa...

Eg har ikkje sett bildet før, så for meg er det nytt :) Og veldig fint :)
God helg! Hilsen Grete

Sirkka sa...

Man skall inte jämföra sig med andra, tycker jag. Det ser väldigt fint ut hos dig. Ha en fin helg! Ja, sommaren är här äntligen. Jag såg svalor igår för första gången i år!