søndag 5. juni 2011

Det ligger an til en superb Pelargoniasommer!

Stor inspirasjon var det da min venninne Eva ga meg to vakre Mårbacka pelargonia som hun har drevet frem for meg. Vips, så var resten av pellisene ute også. Pent dandert utover verandaen. Superba Orange er blandet etter alle kunstens regler og det vil gjøre at mine Pelargonia i år får en fornøyelig sommer. Ny jord fikk de heldigvis tidligere i år - og jeg er spent på hvilke som blir pene og hvilke som egentlig skulle vært klippet og stelt litt med.

4 kommentarer:

Fru.Underberget sa...

Spennende! Jeg er i min første "ordentlige" pelargonia sesong. Tidligere har jeg bare kjøpt noen planter som har gått i komposten om høsten, men i fjor lagde jeg stiklinger og har overvintret moderplantene. Mye å lære og gøy å se at de begynner å blomstre:-) Lykke til med dine!

Asbjørg sa...

Mårbackapellisene er vakre,har noen eksemplarer jeg også,veldig enkle å overvintre også!Superba er super gjødsel!

Jonna sa...

Har ikke turt å ta ut mine, jeg..
Etter at beholdningen blei redusert med 70% i fjor vinter (en fikk lus, resten frøys) driver jeg og lager backup-plantersom kan bo inne i tilfelle rottefelle.
Men det begynner å bli på tide å våge seg ut med dem nå, vel.
Leste nedover her, du har jammen god smak i roser :)
Om jeg ikke husker feil hadde du rådyrangrep på roseknoppene dine her for et par år siden (eller var det ikke deg?) hardu funnet noen smarte løsninger i så måte?
Hvis jeg ikke husker feil, da.
Ha en fin uke okke som:)

Tulip sa...

ja, det lover godt.har mange som har overvintret, selv om ikke alle overlevde...

Nydelige planter...men noen av mine er fortsatt sterkt beskåret og ser litt pussige ut der de står...Blir nok bra etterhvert!!!