tirsdag 21. juni 2011

Uteriør

image Jeg har ikke mye stasj i hagen – bare noen få, små ting. Unntaket er krukker! Jeg liker krukker og jeg har noen – men ikke forskrekkelig mange. I år har jeg noen “for få”. Skjønner ikke helt hvor de har blitt av egentlig… Hvert år, når ferielønna kommer – så handler jeg ei ny krukke (… eller to)…

Dette er benken min, med ny, brun krukke fra Krukkegården. En på hver side, plantet til med Rosa Ghita Renaissance og Euphorbia “Diamond Frost”. Det er et vakkert stilleben synes jeg. Jeg ser etter de pene spottene som jeg kan blogge.
Det er ikke noe å blogge oversiktsbilder hele tiden, og jeg må si – det er endel rot i hagen i år… ugrass, stauder som ikke passer sammen, hosta som har tatt over noen pioner, pioner som er litt visne, liljer som er i ferde med å råtne etter alt regnet. Det er mye å engasjere seg i når man har hage! Noen pene spotter er det allikevel – og litt uteriør å hvile øynene på.

7 kommentarer:

Tulip sa...

Hehe, ja krukker er det alltid kjekt å handle. kjøper som regel mine på loppemarked, herlig slitt og til en rimelig penge!

nydelig den krukka du viser på bildet;)

liven sa...

Et kjempefint bilde Hanne.....og der finnes så masse fint i krukker!

TYRA sa...

Jeg har heller ikke så mye stasj i hagen, men noen krukker blir det etterhvert. Fint stilleben - og fine bilder under her også. Ha en fortsatt fin onsdag!

Anne Lise sa...

Så flott krukke og bilde :)))

GundaM sa...

hmmm, nydelig Hanne ;)

klem

Kari K. sa...

Det ser ordentlig trivelig ut. Her vokser og visner det også om hverandre. Ønsker meg litt tørrere vær for å kunne luke kjøkkenhagen.

Kari sa...

Å, så morsomt å finne en ny, inspirerende blogg jeg ikke har vært innom før.Her var det masse fint å se på :)