onsdag 15. februar 2012

Andre favoritter– Farge: bløtkake, Moseplassens konkurranse

“Andre favoritter” må bli mine “bløtkakeroser”. Fargen “bløtkake” er en ganske ny farge – dere skjønner hva jeg mener ikke sant? Hvordan kunne jeg velge Purpursolhatt som min rosa favoritt? Det er fordi jeg ikke kan velge en favoritt blant de rosa rosene. Det er helt umulig. Disse er alle mine “babyer” .
image image
Se på dem! De er duftroer alle sammen og det er fantastisk å plukke dem inn i et fat på stua. Dette her er forresten bare et lite knippe. “Therese Bugnet”, “Generous Gardner”, “Mary Rose”, “Rose de Resht”, “Duchesse de Montebello”, “Belle Amour”, “Mme Boll” og “Jaques Cartiere”.  Når rosene blomstrer er jeg lykkelig! Det er helt sant. Hvis det regner tar jeg dem inn – hvis det er fint koser jeg meg med dem ute. Jeg har bestilt flere og bestillingslisten er her. Den neste bestillingen er “i samme gata” som disse.

Disse er altså mine “andre favoritter” i Moseplassens konkurranse. Kanskje en noe søkt gruppe for “andre” – men sånn må det være her hos meg.

3 kommentarer:

The Rosegarden in Malevik sa...

Åååååååååååååååå dom bilderna gilla jag :)
Håkan

Anita sa...

Pasteller er vakkert! Nydelig blogg du har og vakre blomster overalt!! Jeg er ny blogger, se gjerne innom meg ;) Anita

Trines hus og hage sa...

Vidunderlige roser og farger! Jeg har kjennskap til de fleste av dem og synes du har valgt ut et knippe fantastiske roser.

Utrolig herlig duftende bløtkake!

Klem Trine