lørdag 7. juli 2012

Grått og regn–men ikke trist. En deilig dag i Freiaparken!

image Jeg fikk ikke med meg vinnere av buketten i dag – ikke enkeltrosen heller. Jeg bare så en stor, rød rose i det fjerne.

Over 700 mennesker besøkte Freiaparken i dag og den var fantastisk, på tross av nedbørsmengder og litt dystre værmeldinger. Stemningen var upåklagelig og folk hadde kledd seg for været og koste seg med roser, kaffe i cafeen og med sjokolade. Garden girl og I Gros hage – pelargonia, stauder og fuksia! Det var ikke mindre enn strålende. Vi vervet mange nye medlemmer til Roseforeningen og solgte mange Gallicaroser. Det er altså så utrolig gøy å møte dere alle sammen!
image image
image image image
Forberedelser til årets Rosedager i Freiaparken er planlagt i nesten et år – iallefall over et halvt år. Vi håper ikke at dette året er siste året vi får lov til å ha rosedager. Det er en lang tradisjon og la oss håpe at eventuelle nye eiere støtter rosesaken videre. Roser er populære – også til yngre hageeiere! Unge par som bygger hus kommer for å spørre om tips og råd. Det er utrolig gøy å oppleve så mye genuin interesse!

1 kommentar:

Tulip sa...

Å det hørtes hyggelig ut. Kan nesten kjenne duften av alle rosene helt hit!
Synn regnet kom, men ser ut til at dere har kost dere likevel!