mandag 4. juli 2011

Oversiktsbilder–slutten av juni 2011

imageimage
imageimage
Hagen begynner å bli fin nå. Etter tre år med intens planlegging og graving begynner det nå å få det inntrykket jeg er ute etter. Det er fortsatt mye å jobbe med – men noen av plantene begynner å få en viss størrelse og fylle ut bedene.

Det er mer å jobbe med – og ikke bare slit. Nå er det også ting som blir store og flotte. Et par wow-faktorer og det er det man trenger for å jobbe videre. Inspirasjon til å fortsette med å skape! Dessuten er det deilig å gå rundt – lukte på rosene eller pionene, og bare se på alt – når det en gang er oppholdsvær, sånn innimellom skybruddene.

Gå rundt og oppdage de nye rosene – de som rådyrene spiste opp i fjor og som ikke blomstret. Titte på Mme Hardy – som slett ikke er Mme Hardy, men en helt annen rose. Lukte på den og bestemme seg for om man liker den eller ikke liker den. Hvis jeg bare visste hva den het…

3 kommentarer:

Madame Edith sa...

Men vilken härlig blogg jag hittade här då!! Kikar snart in igen :)

Klem fra M

Tulip sa...

Å så flott hagen din ser ut. Skjønner det er litt av en jobb, men kos også da!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Herlighet- så fint du har fått det i hagen nå. Ser så velstelt ut alt sammen. Deilig når en kan skue utover sitt rike, og bli glad av det en ser. Hage er jo vanvittig mye jobb før en ser resultater.
Her ved sommerhuset er det kun 1 bed, og en liten frukthage. Siden det ligger så nært sjøen er det ikke en snegl å se.De er nok redd for en sprøyt saltvann. Jippi! Anyways, jeg kan slå meg mer løs i valg av stauder her enn hjemme, veldig kjekt.
Så humlene liker revebjeller og prydsvinrot?! Prydsvinrot aner jeg ikke hva er.... må gooogle:)
Så enig med deg, nasjonal dugnad mot snegl og for humler!
Nyt sommerdagene!
Klem