torsdag 14. juni 2012

Første rose i blomst–Therese Bugnet

image Etter å ha kommet hjem fra Rosemøte i Drøbak var det deilig å komme hjem til en blomstrende rose. Den aller første i år – og nå begynner deiligheten! I tillegg har Hostaen gått bananas sammen med noen andre stauder. Kan hende jeg har plantet litt FOR tett og kanskje fikk de FOR mye kompost? Uansett gjøre om må man – neste år…
Dersom du skal skaffe deg en enste rose skal du kjøpe Therese Bugnet. Den er helt uten sykdom på tredje året. Den blomstrer hele sommeren og blir to meter høy. Hvis du ønsker deg en hvit, så kan du ta søsteren Louise Bugnet! Fantastiske planter!

8 kommentarer:

liven sa...

Så nydelig!!
Tenk at det blomstrer allerede :)
Kos deg i hagen Hanne!

Underberget sa...

Heldig du er at roseblomstringen har startet hos deg allerede! Hos meg er det kun Rosa Rugosa som blomstrer. De andre står i knopp og ser ganske så lovende ut:-) Takk for dette rosetipset, det skal jeg huske hvis jeg skal kjøpe flere roser - og det skal jeg nok:-) Ha en fin dag!

Vivi sa...

Fantastisk flott rose! Jeg venter også spent på min, for nå er det store knupper på den.

Fortsett å nyte hagen! Klem

Hage og Foto entusiast sa...

Virkelig vakker. Så morro. Jeg går fortsatt og venter på at rosene mine skal blomstre. Ser at Hurdalsrosa er veldig klar,knoppen viser fargen på rosa,men den vil liksom ikke slippe den helt enda. I tillegg har jg en buskrose i solveggen,jeg venter på. Den har mange knopper alt.
Sitter også og lurer på om rosene er litt senere ute enn ellers. MEner å huske at de første rosene blomstret tidlig i juni i fjor.

Vigdis sa...

Nydelig rose! Takk for tipset!

Tigertina sa...

Så vakker :D Roser er så nydelige! Bittelitt misunnelig på den tidlige blomstringen, me jeg kan jo bare titte innom her hos deg :D

Kari K sa...

Etter å ha fulgt siden din, lurer jeg jammen på om jeg skal få meg et par roser.

Eva Johansen sa...

Den Rosa Teresa som du beskrev for lenge siden, den har jeg hatt i vadsø i finnmark i mange år, den blomstret hvert eneste år. den sto i litt jord plantet på en mur, ikke vet jeg hvordan den klarte seg så godt. fantastisk lukt, og en flott rose. jeg har flyttet til et annet hus, og har plantet 2 stk nye idag. er spent hvordan dem trives her. håper det beste.
hilsen eva