lørdag 9. april 2011

Oppdatering Hagemessen!

Ikke ett bilde - fotoapparat hjemme. Kanskje bittelitt irriterende! Hos Ninni kan dere se noen bilder. Lenker til henne her. Det var utrolig koselig å stå på stand med Norsk roseforening. Så mye hyggelige, roseglade folk. Det var salg av bøker og potteroser og medlemsskap. Veldig positiv opplevelse!

Jeg fikk ikke sett så mye - var litt ferdig etter at jeg hadde snakket hyggelig i 4,5 timer, men jeg fikk sett på den søte hagen til Helen Fredholm og slått av to ord med henne, drivhus, noen hagemøbler. Såvidet innom Solfang og I Gros hage. Innom Hagemos planter og Hagegal sin stand. En Cobea fra Hagegal og to hvite løyntnadshjerter hos Bogrønt - og dett var dett!

Synd at jeg ikke har noen bilder - men sånn kan det gå! Det er absolutt noe å se for folk som er interessert i hage - og villmark/hytte. Hvis du liker å gå på messe bør du ta turen på søndag!

Bilder fra Hagemessen hos Østlandets blad.

3 kommentarer:

Ekte Interiør sa...

For en fantastisk dag i vårsolen! Fantastisk å se hagen våkne til liv. Ikke moro å glemme kamera nei, men det skjer jo uten tvil av og til det. Skal ta en liten titt hos Ninni nå. :-)

lavendel mio sa...

Huff da, ikke noe serlig å glemme kamera.
Takk for tipset, skal ta meg en titt inn til Ninni, for jeg får aldri nok av hagestoff:)
Ha en fin kveld, klem Hanne

Kari K sa...

Hei, jeg har også vært innom hagemessen og plukket med meg noen godbiter, og jeg pleier å kikke innom bloggen din.
Hyggelig lesning for en som er ganske ny som blogger.

Kari K.