mandag 25. april 2011

Vakre tulipaner i gammelt spann.

Mens jeg ventet på mine egne, kjøpte jeg noen som var drevet frem. Disse fikk en plass i sinkbøtta og får en plass i jorda når de er avblomstret. Rådyrene rakk å smake på tulipanene i bedene før jeg fikk strødd ut Revira - men nå har husbonden gjort jobben og hagen har fått et usynlig gjerde med Revira. Det er andre året jeg forsøker det - og rådyret kom ikke tilbake etter at jeg hadde lagt ut Revira. Det ligner på bittesmå leca-kuler og jeg måtte forsøke igjen i år. Det kan fremstå som dyrt - men, det er også ganske dyrt hvis rådyret skal spise opp tulipaner og roser også.
Akkurat nå er det bare en bukk og ei rå som går her - og det er nok bukken som er blomstertyven. Han er veldig flott og stor - men han kan gå å spise i skogen. Han trenger virkelig ikke mine tulipaner og roser! Jeg fikk ikke laget noe avsnitt her - så all tekst er samlet, det tåler dere ikke sant? Nå skal jeg ut å nyte siste fridag i hagen - enn så lenge. Jeg har tatt ut en ferieuke i mai også. Avsatt til tid i hagen. Ha en deilig dag dere der ute!

4 kommentarer:

TYRA sa...

Ja de var nydelige de tulipanene. Trasig med rådyrplagene, men det ser jo ut til at det middelet du legger ut virker. Nyt den siste fridagen i hagen!

marit´s,,, sa...

Så fint med tulipanene i den potta,
koslig med rådyr bare de kunne holde seg unna plantene,du har vel prøvd mye men mamma la ut litt hår i en strømpe og det virket hos henne.
Ha en fin vårdag Marit.

Mamsens hus sa...

Herlig bøtte med blomster.
Ha en fin dag du også. :)

Magdalena sa...

så vakkert et bilde...! faller pladask for det rusktikke sammen med blomster..
godt du har mere fri å se frem til.. klem,magny