mandag 18. april 2011

Venter på museører!

I dag har det vært så varmt at jeg kunne se at løkplantene hadde strukket seg siden i går. Jeg venter på museørene på bjørka fordi da er det varmt nok til å klippe roser og da ser man hvor mye av rosen som er ødelagt - og hvor mye man MÅ klippe.

Jeg har dessuten noen dagers lukepause fordi jeg rett og slett må vente litt til staudene titter opp før jeg begynner å røske rundt. Bare det gamle staudebedet er gjennomluket.

Jeg har to søte små hvite løyntnadshjerter som skal ut - men jeg har ikke lyst til å plante dem ut før det er helt sikkert (iallefall mer eller mindre sikkert at det ikke kommer ny nattefrost. Det var is på bilen i dag - og 21 grader på ettermiddagen. Ikke rart en får blærekatarr...

På lørdag er det nok klart - da kan jeg luke litt mer og plante litt inn som jeg har planlagt. For eksempel ett par hundre revebjeller!!! Haha... Kanskje jeg må gi bort noen - hva tror dere?

5 kommentarer:

anne - moseplassen sa...

revebjeller... har du ikke en skråning i nabolaget som kunne trenge litt hjelp da? Du må vel vanne litt akkurat i starten, men så greier de seg vel sjøl. Nøysomme saker det der..

Her er alle trærne fulle av bristeklare knopper, jeg skal ut med fotografiaparatet i morra, med den tempraturen vi har tar det ikke lang tid før det blir museører!

God påske, og gratulerer med finalefrøken :)

Ekte Interiør sa...

Jeg har vært inne å stemt på ditt vårtegn bilde nå, synes din Magnolia var vakrest. Ha en fin dag i beddene! ;-)

mona.z sa...

Er nok litt forskjell fra Os og hos deg. Jeg har klippet mine roser, og ser ikke museører på bjerka enda, men like før nå. Vi har ikke hatt de helt store varmegradene, og heller ikke frostnetter på en stund, så regner med det går bra (her gjort det i flere år) Ha en fin dag, klem fra meg:)

Kari K. sa...

Hei, bytter du bort noen revebjeller? Hvilken farge?
Jeg har litt av hvert som gror til, så jeg tror det skal bli noe å velge i.
Kari K.

Møkster Bu sa...

Ja, vi venter på vår...
God påske!

PS: Bli med på lotteri i ØY-SØKER-FAMILIE-bloggen!