lørdag 2. august 2008

En date er ikke å forakte - selv i min alder ;)

Daten gikk bra og jeg var helt ferdig, midt på natta...

Måtte blogge meg litt for å få igjen pusten. Fikk ikke hentet pakka fra Eva engang, som ligger og venter på posten! Akkurat det har jeg litt dårlig samvittighet for.

Så, er det store spørsmålet. Hvilken bok skal jeg kaste meg over. Jeg har mange alternativer, men tre av dem er mer aktuelle enn de andre.

ok_9788280872043                   ok_9788251623384                  ok_9788203193910

  1. Havfruestolen har venta en stund. Den er blitt tørket støv av adskillige ganger.
  2. Tusen strålende soler er en fantastisk bok antagelig og har også ventet en stund.
  3. Hodejegerne er ganske ny og på folk som har lest den er den noe annerledes enn de andre. Den er derfor det mest fristende nå i sommervarmen.

Hvis du klikker på bøkene går du rett til bokomtale hos Haugen bok - min favorittbokhandel på nettet. Har brukt dem i årevis. Særlig i den perioden da datteren var liten og det var lite tid til overs til  å sulle i butikker :)

Jeg ser at bloggen blir rotete når man skrifter utseende på innleggene og fonttypen endres og skriften varierer. Kanskje spesielt for de som har leseproblemer i utgangspunktet?

I morgen skal jeg hente pakke på posten og på kvelden kanskje vise frem hva jeg har fått. Jeg fikk noe fra Janneke også som jeg ikke har fått vist frem og så reddet jeg noe fra loppiskassen til svigermor som driver og rydder om dagen... Ganske fine saker.

Ønsker alle en rikig god lørdag :)

14 kommentarer:

Evami sa...

Heia Hanne!

Har jo egentlig mange bokprosjkter på gang,har både Drageløperen,og Tusen strålende soler liggende,hele triliogien til Stieg Larsson har mamma,det samme med Anne B.Ragde sin trilogi,har en del John Grisham,lisa Marklund,de to siste bøkene av Harry Potter,og mange andre....

Du skjønner bøkene blir innkjøpt,og så er det det å få begynt på de... Må vel bare få satt meg ned,for jeg er egentlig snn som du,må lese noe... Men det har vært mye blader de siste åra da... Så leselysten er stilt noe....

Men gode tips til å komme igang igjen mottas med takk:) Har lurt litt på å kjøpe meg Cecilia Ahern`s bøker,har sett Ps.I Love you på kino..(Hadde jeg helt glemt) OG grein i bøtter og spann..

Så som du skjønner,så leser jeg mye forskjellig,og er en sånn som lå våken til 6 om morran for å lese ferdig,for bare et kapittel til,bare et....

Du finner nik en ny date ganske kjapt regner jeg med:)

Tove sa...

Tillet meg å kome med ei bokanbefaling i varmen: "Miraklene i Santo Fico", ei fantastisk bok av D.L. Smith. Den tek deg med til ein støvete, liten landsby i Italia. Boka er perfekt sommarlektyre, og gir deg garantert lyst til å pakke kofferten og reise til Italia. Den handlar om små mirakel i kvardagen, slike som ofte er rett under nasen vår utan at vi merkar det. Og så handlar det sjølvsagt om kjærleik.... Dennne anbefalast på det sterkaste! Dei har den i paperback til 99,- både på bokhandlar og hos Narvesen!

MiaMaria sa...

Hej!

Men så flitig du är att läsa...
Själ är jag urusel på den men skulle kanske behöva lite läslust för att koppla av lite.....

Ha´en toppen lördag!

MiaMaria

Mitt hvite hus sa...

Hei:=)

Så flink du er til å lese. I sommer har det blitt dårlig med den slags for meg. Men jeg er også sånn når jeg begynner på en god bok så klarer jeg ikke å lenge den fra meg.

Ønsker deg engos lese helg:=)
Klem Kerstin

liven sa...

Så kjekt med gode bøker!!
Har lyst å lese Tusen strålende soler!! Leste jo Drageløperen i ferien:O)

Ligger en award til deg på siden min:O)

Anonym sa...

Du har et herlig luksusproblem da med dine bøker :) hihi...
Jeg har kjøpt meg en ny bok jeg også, men sparer den til hytteturen vår om 2 uker. Det er en samling med essays av Virgina Woolf. Har aldri lest noe av henne, så det skal bli spennende :)

God helg!

Anonym sa...

Hei! Ser ut til at vi har ganske så lik smak når det gjelder bøker. Jeg har lest Tusen strålende soler og Hodejegerne. Tusen strålende soler er veldig, veldig bra - mens Hodejegerne ikke var helt i min gate. Ikke Jo Nesbø som jeg liker han best (er jo så vant til Harry Hole, elsker Hole-bøkene til Nesbø). Ellers har du en utrolig koselig blogg, Hanne - trives veldig godt her inne, jeg! Er det ok om jeg linker til deg? Ha ei kjempefin helg! Klemmer fra Randi**

Mia sa...

Skal si du er en effektiv blogger om dagen, Hanne. Det kommer jo nye innlegg hele tiden... mens hos meg går det tregt... kanskje er det sommervermen, eller kanske er jeg bare treg ellers... eller kanskje har jeg bare ikke så mye å berette...? Mange flotte innlegg hos deg ihvertfall.

Jeg har dessverre ikke noen erfaring med hverken Allium- eller Anemone frø. Allium har jeg riktignok veldig lys å ha i hagen min, men tenkte å kjøpe løk til høsten å sette de da. Skal du så Allium fra frø så bør det kanskje gjøres på våren... eller kanskje det går like greit på sensommeren/høsten. Du får prøve deg litt fram, og fortell gjerne hvordan det går.

Anette sa...

Hei! Jeg anbefaler "Tusen strålende soler". Har nettopp lest den.....helt fantastisk.Det er en bok du ikke greier å legge fra deg... Men !! Vær forberedt....du kommer til å bli så sint.....jeg sier ikke mer. GOD BOK :)

Frida sa...

Hej igen!
Det finns inte mycket som slår en bra bok. Tusen strålande solar har jag lånat på talbok, har dock inte hunnit så långt men den verkar bra.
Hoppas du får en härlig helg med mycket läsning!
Kram Frida

Som mine dager er sa...

Jasså gitt. Du har ikke før kastet ut den forrige daten, før du starter på ett nytt. Vel, jeg skjønner deg godt. Hva er verden uten en god bok.

Jeg har kun lest Nesbø-boka. Handler ikke om Harry, men likevel fengende på sin måte. En spenningsbok. Tusen strålende soler står også på min uleste liste, men alle sier denne er bedre enn debut-boka. Den skal være en vakker bok.

Sue Monk Kidd syntes jeg er kjeeeedeeeelig, så havfruestolen frister ikke meg.

Du blir vel enig med deg selv hva du skal lese først og sist. De ligger jo alle der å venter på deg ;-)

Kos deg Hanne.

Stor Klem.

Inspiration i vitt sa...

Ja visst är det härligt när man har kommit in i böckernas värld och man känner att man inte kan lägga ifrån sig boken,det är bra avkoppling det.
Kram på dig/Ingela B.

Anonym sa...

hei, haha... jo jeg sparer henne fordi jeg må lese ferdig Lollipop skoene nå og så er det jo alltid moro å ha noe til ferien ;)

Tone sa...

Ta Tusen strålende soler, og når du legger deg for å lese, så ta med en våt vaskeklut så du kan vaske deg hardt i øya med kaldt vann når øya smalner sånn 02.14...i natt...
Nyt livet!!