fredag 1. august 2008

Konkurranse igjen :)

La meg få presentere min frøken ElisabethHun har vært min venn i fire år nå - like lenge som hagen har vært et seriøst prosjekt. I år trodde jeg hun var død, men hun svarte med ekstra flotte roser.

Frøken Elisabeth er i virkeligheten en Queen Elisabeth stilkrose. Den har stiv og rett vekst. Blanke og mørkegrønne blad. Veldig pen. Den har herdighet til sone 4 /H4i Norge. Min er derfor i en stor krukke og tas inn på vinteren. Svak duft, store, fylte rosa blomster i klaser. I år fikk jeg en og en rose pr. stilk, men desto større roser.

Det er Moseplassen som utlyser konkurransen og jeg ønsker alle kandidater lykke til. Jeg synes dette er gøyalt :)

There is a new contest at Moseplassens blog. Go and visit her and join the contest. My candidate is "Miss Elisabeth". She is 4 years old and stay inside in a jar during winter. She is beautiful and she had big roses this year.

Innlegget er nå redigert (4.8.08) da jeg skjønte at programmeringen i Windows live writer ikke var helt vellykket :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

så hyggelig at du er med denne gangen også :) Frøken Elisabeth er riktig søt og jeg gleder meg til å få henne på besøk i bloggen min :D

Anonym sa...

Verkligen en fin fröken Elisabeth.
Färgen är bara så läcker.
Ha en bra dag.
Kram

Tone sa...

Hei
Den var søt!
Jeg syns dette er gøy også, men hvordan i all verden skal man velge i en verden av roser! Kan jo ikke delta med åttitre bilder heller!! :-)

Skal en kjapp tur til Vinterbro, og deretter hjemog vaske hus...nå MÅ det bare gjøres.

Dagny- Heim sa...

Verkeleg ei flott dronning! og så kjekt at ho ikkje var død! Får dårleg samvet når eg tenker på kor stemoderleg mine roser blir behandla...

Tusen takk for alle dei kjekke kommentarane du legg att hos meg, eg blir såååå glad. Eg visste at du hadde fått den awarden før, men syntest du fortente den ein gong til, så det så ;-)

Lykke til i konkurransen.
Dagny

Anette sa...

Hei! Ja, nå skjer det mye spennende på bloggen din med både bilder og skrift ser jeg :) Morsomt og flott altså !!
Heldige er dere som er ferdig med lån....det må være en herlig følelse.
En riktig god helg!!

M.E.V. foto sa...

Nydelig rose:)